Wij vragen

Hallo, Ik ben Johnny Vos en ik ben 51 jaar oud. Ik zoek een maatje om leuke dingen te doen. Ik verblijf op het moment op een behandelafdeling op de Woenselse Poort. Op de verbinding woon ik samen met 10 andere cliënten, maar ik mis aansluiting omdat alle jongens zo jong zijn. Daarom zoek ik iemand waarmee het klikt en gezellig mee kan kletsen. Ik hou verder van wandelen, knutselen, een praatje maken, spelletjes spelen, creatief bezig zijn, ergens wat drinken, fitnessen/sporten en naar de kerkdienst gaan.

De afdeling waar ik op zit, is vooral gericht op structuur en regelmaat. Dit houdt in dat ik naast mijn therapieën ook dagbesteding heb zoals werken in de tuin en poetsen op de afdeling. Verder is de behandeldruk niet zo groot en word alles duidelijk uitgelegd en aangepast op mijn tempo, want soms gaat alles net wat te snel voor mij. Ik voel me soms ook eenzaam, omdat ik niet met veel cliënten op de afdeling kan optrekken omdat ze wat jonger zijn dan mij. Daarnaast weet ik ook niet altijd wat ik moet doen.

Het is van belang dat je rustig met mij kan omgaan en de tijd voor mij neemt. Verder is het fijn als je vriendelijk en positief ingesteld bent. Iemand die in de buurt komt van mijn leeftijd vind ik het prettigste, omdat de meeste medecliënten op de afdeling jonger zijn dan mij. Iemand in de buurt van mijn leeftijd zal mij ook makkelijker begrijpen. Het is fijn als je een of twee keer in de week met mij op pad kan om iets leuks te doen.
Ik geniet al van de kleine dingen. Nu mijn uitkering is geregeld, kan ik ook wat leuke dingen doen. Ik vind wat drinken ook erg gezellig.

Deze vacature is verlopen

Vorige Volgende