Glorieuxpark

Op het Glorieuxpark kunnen (alleenstaande) ouderen beschermd wonen op een prachtig en rustig privéterrein nabij het centrum van Eindhoven. Zorg en Wonen Glorieux biedt verschillende zorgvormen aan waardoor we aan veel mensen zorg op maat kunnen bieden. Zorg en Wonen Glorieux bestaat uit een verzorgingshuis met een aantal herstelkamers en daarnaast bieden wij PG zorg aan in onze drie kleinschalige leefstijlwoningen. Elke woning biedt onderdak aan zes (dementerende) ouderen en voldoet aan alle BOPZ-normen. In Vincentius wonen religieuzen, bij Rumah Senang mensen met een Indische achtergrond en in het Lukashuis bieden wij zorg aan op antroposofische basis.

Glorieux is een kleine zorginstelling met een eigen unieke sfeer. Wij bieden onze zorg vanuit de eigen regie benadering. Glorieux creëert een omgeving om langer leven in goede gezondheid te bevorderen en bewust om te gaan met onze aarde. Leven met en zorgen voor elkaar is het uitgangspunt voor onze bewoners en medewerkers. Deze visie vloeit voort uit de spiritualiteit van Stefaan Modest Glorieux en de leefregels van de oorspronkelijke bewoonsters van Glorieuxpark: de Zusters van Barmhartigheid van Ronse.

Werken bij

Zorg & Wonen Glorieux streeft er naar een goede werkgever te zijn voor haar medewerkers.

Werken bij Zorg & Wonen Glorieux (onderdeel van Glorieuxpark), is kiezen voor een kleinschalige, vriendelijke werkomgeving die verschillende voordelen kent: meer persoonsgericht, ruime aandacht voor de bewoners en een prettige werksfeer. De belangrijkste kenmerken zijn de onderlinge verbondenheid, loyaliteit en betrokkenheid.

Wij vinden het belangrijk dat medewerkers deskundig en gemotiveerd zijn en dat zij vriendelijk en respectvol met de bewoners omgaan met gevoel voor hun wensen en leefstijl.

Onze vacatures kun je vinden op onze website (www.glorieuxpark.nl) en op Brabantzorg.net.
Eventuele vragen kunt u stellen via een e-mail aan de afdeling Personeel & Organisatie.

Leren bij

Zorg & Wonen Glorieux is een leerbedrijf voor verzorgende (IG). Daarnaast zijn er enkele stagiaires verzorgende (IG).

Twee maanden voorafgaand aan de start van de opleiding komen de leerlingen in dienst als aspirant-leerling en krijgen zij een interne basistraining. In deze periode lopen ze stage op diverse afdelingen op het Glorieuxpark, hebben diverse gesprekken en interviews met medewerkers en bewoners en maken ze kennis met het vakgebied. Daarnaast volgen ze een aantal interne workshops. De aspirant-leerlingen zijn verplicht een portfolio bij te houden en alle opdrachten uit te voeren. Als de aspirant-leerlingen de interne basistraining met een voldoende afsluiten, kunnen ze starten met de opleiding binnen onze organisatie. Zowel stagiairs als leerlingen worden begeleid door geschoolde werkbegeleiders.

Vrijwilligers bij

Vrijwilligers vervullen op Glorieuxpark een bijzondere en gewaardeerde rol. Zij maken deel uit van de organisatie en voelen zich verbonden met de mensen die hier wonen en werken.
Voor meer informatie over de mogelijkheden voor een leer/werkplaats, stage of vrijwilligerswerk op Glorieuxpark kan contact worden opgenomen met de afdeling personeelszaken.

Locaties

Glorieuxpark

Geldropseweg 170
5613 LN  Eindhoven

Stichting Zorg & Wonen Glorieux

Glorieuxlaan 2
5613 LN  Eindhoven

Vacatures Glorieuxpark

Bekijk de 8 actuele vacatures van Glorieuxpark en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Glorieuxpark maak dan een vacature-alert aan.

Verpleging en verzorging
Geldropseweg 170
5613 LN
 Eindhoven