Groenhuysen logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Ouder worden, jezelf blijven
Groenhuysen is eigentijds, dynamisch en ontwikkelingsgericht en zet zich in voor overwegend ouderen. In alles wat we doen gaan we uit van de mogelijkheden van de cliënt. Juist omdat wij vinden dat er voor ouderen nog zoveel uitdagingen zijn. Ons aanbod varieert van gemak en comfort tot intensieve zorg, zowel thuis als in uitstekend verzorgde woonvoorzieningen in de eigen omgeving. 

Groenhuysen staat voor jezelf blijven. Dat geldt niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers. Want of je nu vast bij ons werkt, op oproepbasis of als vrijwilliger: plezier in je werk is belangrijk. Met een gezonde dosis enthousiasme en een optimistische kijk, bezorg je ouderen iedere dag weer iets bijzonders. Jij bent het menselijke gezicht achter onze zorg.

Wil jij bij ons aan de slag? Kijk dan ook op www.werkenbijgroenhuysen.nl. Onze recruiters en intercedenten van Groenhuysen Werving en Selectie, het interne uitzendbureau van Groenhuysen, helpen je graag bij het vinden van een baan die bij je past.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Groenhuysen

Centrum voor Wonen & Zorg Kroonestede

Centrum voor Wonen & Zorg De Pastorie

Centrum voor Wonen & Zorg Blankershof

Dagbehandeling Buitenhof

Steunpunt Saint Louis

Het Zellebergenkwartier

Dagbesteding De Wiek

Kinderboerderij Minnebeek voor jong en oud

Centrum voor Wonen & Zorg Champetter

Centrum voor Wonen & Zorg De Bloemschevaert

Centrum voor Wonen & Zorg Heerma State

Regionaal Behandelcentrum Weihoek

Regionaal Behandelcentrum Wiekendael

Centrum voor Wonen & Zorg De Brink

Centrum voor Wonen & Zorg Moerweide

Abbeyfieldhuys

Centrum voor Wonen & Zorg De Wildenborch

Centrum voor Wonen & Zorg Kerkakkers

Centrum voor Wonen & Zorg Heidestede

Centrum voor Wonen & Zorg De Blomhof

Centrum voor Wonen & Zorg Markant

Centrum voor Wonen & Zorg Leonardushof

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Groenhuysen heeft een ruim aanbod van zorg- en dienstverlening afgestemd op de behoeften van overwegend ouderen. We verlenen diensten als (gespecialiseerde) verpleging en verzorging, thuiszorg, dagbehandeling, kort verblijf, terminale zorg en alzheimerzorg.

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Ben je nog niet opgeleid voor een functie in de zorg? Groenhuysen biedt opleidingsmogelijkheden om als helpende of verzorgende aan de slag te gaan: de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL-trajecten). Je komt als medewerker in dienst van Groenhuysen en krijgt voor de duur van de opleiding een leer/arbeidsovereenkomst aangeboden. Bovendien betaalt Groenhuysen je college- en boekengeld. 

Je diploma halen en meteen verdienen!
Vanaf dag één werk je al met cliënten waarbij je wordt begeleid en ondersteund door een ervaren en enthousiaste collega. Daarnaast ga je één dag per week naar het Kellebeek College in Roosendaal voor het theoretische gedeelte van de opleiding. Zo ben je aan het leren en verdien je een leuk salaris. Een mentor van de Groenhuysen Academie volgt je leerproces en onderhoudt intensieve contacten met het Kellebeek College.

Na het behalen van je diploma bespreken we je mogelijkheden binnen Groenhuysen en gaan we op zoek naar een passende werkplek. Het BBL-traject start doorgaans in september. Bekijk eens met een intercedente van Groenhuysen Werving en Selectie of dit iets voor jou is.

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Iedere vrijwilliger maakt een verschil!

Als vrijwilliger speel je een belangrijke rol in de totale zorgverlening aan onze cliënten. Door jouw inzet kunnen we de zorgverlening beter afstemmen op de wensen en behoeften van de ouderen en draag je bij aan hun welzijn. Ouderen vinden de persoonlijke aandacht die vrijwilligers geven geweldig.

Vrijwilligers helpen bij onder andere handwerkgroepen, ontspanningsactiviteiten, evenementen en uitstapjes. Je gaat bij ouderen op bezoek, biedt een luisterend oor, gaat gezellig samen buiten wandelen of vergezelt de oudere naar bijvoorbeeld een afspraak in het ziekenhuis. Echt iedere vrijwilliger maakt een verschil. De band tussen jou en de oudere is vaak heel persoonlijk en intensief. Je bent samen met onze medewerkers het menselijke gezicht achter de zorg, waarbij de oudere centraal staat.

Vacatures Groenhuysen ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Groenhuysen? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Groenhuysen geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Groenhuysen ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Groenhuysen geen vrijwilliger vacatures open staan.