Groenhuysen

Ouder worden, jezelf blijven

Groenhuysen is eigentijds, dynamisch en ontwikkelingsgericht en zet zich in voor overwegend ouderen. In alles wat we doen gaan we uit van de mogelijkheden van de cliënt. Juist omdat wij vinden dat er voor ouderen nog zoveel uitdagingen zijn. Ons aanbod varieert van gemak en comfort tot intensieve zorg, zowel thuis als in uitstekend verzorgde woonvoorzieningen in de eigen omgeving. 

Groenhuysen staat voor jezelf blijven. Dat geldt niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers. Want of je nu vast bij ons werkt, op oproepbasis of als vrijwilliger: plezier in je werk is belangrijk. Met een gezonde dosis enthousiasme en een optimistische kijk, bezorg je ouderen iedere dag weer iets bijzonders. Jij bent het menselijke gezicht achter onze zorg.

Wil jij bij ons aan de slag? Kijk dan ook op www.werkenbijgroenhuysen.nl. Onze recruiters van Werving en Selectie én de intercedenten van het Flexbureau binnen Groenhuysen helpen je graag bij het vinden van een baan die bij je past.

Werken bij

Groenhuysen staat voor ouder worden, jezelf blijven! Dat geldt niet alleen voor onze bewoners en cliënten, maar ook voor onze medewerkers. Want: of je nu vast bij ons werkt, op oproepbasis ondersteunt, als stagiair leert of als vrijwilliger werkt: plezier in je werk is belangrijk! Met een gezonde dosis enthousiasme en optimisme bezorg jij ouderen iedere dag een bijzondere dag. Jij bent het menselijke gezicht achter onze zorg.

Dus ga mee op reis met Groenhuysen en start of vervolg jouw carrière bij ons!

Binnen Groenhuysen hebben we tal van mogelijkheden voor iedereen met een hart voor de ouderenzorg. Graag maken we kennis met je om te praten over de mogelijkheden binnen Groenhuysen, ook als je geen zorgdiploma hebt. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties in Roosendaal en omgeving kunnen we inspelen op jouw functie-inhoud, uren, doelgroep, woon-werkafstand en ontwikkelwensen. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk.

Leren bij

Ben je nog niet opgeleid voor een functie in de zorg? Groenhuysen biedt opleidingsmogelijkheden om als Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige aan de slag te gaan; de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL-trajecten). Je komt als medewerker in dienst van Groenhuysen en krijgt voor de duur van de opleiding een leer/arbeidsovereenkomst aangeboden. Bovendien betaalt Groenhuysen je college- en boekengeld. 

 

Je diploma halen en meteen verdienen!

Vanaf dag één werk je al met cliënten waarbij je wordt begeleid en ondersteund door een ervaren en enthousiaste collega. Daarnaast ga je één dag per week naar Curio in Roosendaal voor het theoretische gedeelte van de opleiding. Zo ben je aan het leren en verdien je een leuk salaris. 

Na het behalen van je diploma bespreken we je mogelijkheden binnen Groenhuysen en gaan we op zoek naar een passende werkplek. Het BBL-traject start doorgaans in september en februari. Bekijk eens met één van onze recruiters of dit iets voor jou is!

Vrijwilligers bij

Iedere vrijwilliger maakt een verschil!

Als vrijwilliger speel je een belangrijke rol in de totale zorgverlening aan onze cliënten. Door jouw inzet kunnen we de zorgverlening beter afstemmen op de wensen en behoeften van de ouderen en draag je bij aan hun welzijn. Ouderen vinden de persoonlijke aandacht die vrijwilligers geven geweldig.

Vrijwilligers helpen bij onder andere handwerkgroepen, ontspanningsactiviteiten, evenementen en uitstapjes. Je gaat bij ouderen op bezoek, biedt een luisterend oor, gaat gezellig samen buiten wandelen of vergezelt de oudere naar bijvoorbeeld een afspraak in het ziekenhuis. Echt iedere vrijwilliger maakt een verschil. De band tussen jou en de oudere is vaak heel persoonlijk en intensief. Je bent samen met onze medewerkers het menselijke gezicht achter de zorg, waarbij de oudere centraal staat.

Locaties

Centrum voor Wonen & Zorg Blankershof

Dragon 2
4751 KK  Oud Gastel

Centrum voor Wonen & Zorg Champetter

Citroenberg 2 -126
4707 DC  Roosendaal

Centrum voor Wonen & Zorg De Bloemschevaert

Covellijndijk 22
4706 GC  Roosendaal

Centrum voor Wonen & Zorg De Blomhof

St. Janstraat 2
4758 BH  Standdaarbuiten

Centrum voor Wonen & Zorg De Wildenborch

Wildenborch 135
4707 LT  Roosendaal

Centrum voor Wonen & Zorg Heerma State

Heerma van Vosstraat 59-97
4708 AW  Roosendaal

Centrum voor Wonen & Zorg Heidestede

Dorpsstraat 123
4711 EH  St. Willebrord

Centrum voor Wonen & Zorg Kerkakkers

Burgemeester Voetenstraat 29-169
4715 HE  Rucphen

Centrum voor Wonen & Zorg Kroonestede

Pioenroos 1
4741 JC  Hoeven

Centrum voor Wonen & Zorg Leonardushof

Schoolstraat 8
4724 BJ  Wouw

Centrum voor Wonen & Zorg Markant

Markt 14
4724 BK  Wouw

Centrum voor Wonen & Zorg Moerweide

Kalsdonksestraat 89
4702 ZB  Roosendaal

Dagbehandeling Buitenhof

Mariabaan 5
4725 SK  Wouwse Plantage

Dagbesteding De Wiek

Ambrozijnberg 202 a
4707 MR  Roosendaal

Groenhuysen

Bovendonk 29
4707 ZH  Roosendaal

Het Zellebergenkwartier

Zellebergen 1
4731 NZ  Oudenbosch

Kinderboerderij Minnebeek voor jong en oud

Ambrozijnberg 202
4707 MR  Roosendaal

Regionaal Behandelcentrum Wiekendael

Kalsdonksestraat 89
4702 ZB  Roosendaal

Steunpunt Saint Louis

Aloysiushof 70
4731 PL  Oudenbosch

Vacatures Groenhuysen

Bekijk de 16 actuele vacatures van Groenhuysen en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Groenhuysen maak dan een vacature-alert aan.

Verpleging en verzorging
Bovendonk 29
4707 ZH
 Roosendaal