Wij vragen

Je verwelkomt bewoners en bezoekers. Je hebt een actieve rol door op mensen af te stappen en ten dienste te zijn, daar waar nodig. Je maakt bijvoorbeeld bewoners en bezoekers wegwijs in de Bloemschevaert. Je wordt één of twee dagdelen ingepland voor het informatiepunt. Je geeft zelf aan welke dagdelen je beschikbaar bent. De dagdelen zijn van 09:00 uur tot 12:30 uur en van 12:30 uur tot 16:00 uur. Wij hebben de mogelijkheid om iedere dag van de week vrijwilligers in te zetten.

WAAR GA JE WERKEN?

bloemschevaert-jpgDe Bloemschevaert is een nieuw appartementencomplex in de Kortendijk in Roosendaal. De locatie vervult inmiddels een belangrijke centrale functie in de wijk en bestaat uit twee blokken met appartementen en zeven woningen voor groepswonen, met een gezamenlijke huiskamer, keuken en binnentuin of terras. De Bloemschevaert heeft een restaurant met terras waar medewerkers graag een vers broodje voor je klaarmaken. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig.
WIE ZOEKEN WE?

Een vriendelijk en representatief persoon die onze bewoners en gasten warm en liefdevol ontvangt.
De doelgroep ouderen spreekt je aan en je vindt het leuk om in je vrije tijd anderen te helpen en nieuwe contacten te leggen. Je weet correcte informatie te bieden en de aard en het doel van het bezoek te bepalen.

Meer weten over deze vacature? Neem contact op met Jet van Oosterhout: T 06-83709323 E: jvoosterhout@groenhuysen.nl of solliciteer direct.

Deze vacature is verlopen