Wij vragen

Functieomschrijving
De bewoners die meegaan met de wandelclub kunnen zowel zelfstandig als rolstoelafhankelijk zijn. De begeleiding start dan ook al met het ophalen van de deelnemende bewoners. Eenmaal buiten zorg je ervoor dat iedereen van een zorgeloze en ontspannen wandeling geniet! Als afsluiting drinken we gezamenlijk een kopje koffie en brengen we de bewoner weer terug naar hun appartement of woongroep.

Waar ga je werken?
De Bloemschevaert is een nieuw appartementencomplex in de Kortendijk in Roosendaal. De locatie vervult inmiddels een belangrijke centrale functie in de wijk en bestaat uit twee blokken met appartementen en zeven woningen voor groepswonen, met een gezamenlijke huiskamer, keuken en binnentuin of terras.
De Bloemschevaert heeft een restaurant met terras waar medewerkers graag een vers broodje voor je klaarmaken.

Wie zoeken we?
Een wandelliefhebber waar we iedere dinsdagochtend op kunnen rekenen! Je hebt affiniteit met ouderen. Met je enthousiasme en daadkracht regel je samen met de beweegagoog dat de bewoner een heerlijk uurtje buiten beleven kan. Je weet je eigen initiatieven te nemen en een luisterend oor te bieden, zodat de bewoner zich veilig voelt tijdens de wandeling en de nodige oprechte aandacht geniet.

Wij bieden

  • Prettige werkomgeving
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen
  • Ruimte voor eigen inbreng
  • Veel verantwoordelijkheid

Arbeidsvoorwaarden en salaris
De waardering die je krijgt is onbetaalbaar en schenkt veel voldoening. Vrijwilligerswerk is niet vrijblijvend. Daarom is het fijn dat we met elkaar afspraken kunnen maken over je inzet en de bijbehorende ondersteunende activiteiten. Als je wil stoppen met het vrijwilligerswerk verwachten we dat je dat minimaal een maand van tevoren aangeeft.

Meer weten over deze vacature?
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Saskia Smeekens T 06-130 019 37.

Deze vacature is verlopen