Wij vragen

De functieomschrijving
Je vertrekt iedere dinsdagochtend op de even weken om 09:30 uur vanuit locatie De Zellebergen gezamenlijk naar zwembad de Niervaert in Klundert. Woon je in de buurt van Klundert? Zorg dan dat je om 10:00 uur bij het zwembad bent.
Samen met 2 professionele krachten en fijne hulp vanuit het zwembad, begeleid je onze bewoners zodat zij genieten van een gezellig uurtje in het zwembad. Zij kunnen baantjes trekken en gebruik maken van het bubbelbad. Na het zwemmen, drinken jullie gezamelijk een kopje koffie.

Waar ga je werken?
Groenhuysen zet zich in voor overwegend ouderen in de regio Roosendaal en de omliggende dorpen. We bieden hen mogelijkheden om op eigen wijze het allerbeste uit hun dag te kunnen halen. Onze visie is daarbij: ouder worden, jezelf blijven!
Je gaat helpen en begeleiden in zwembad de Niervaert in Klundert.
Het zwembadwater heeft een heerlijke temperatuur en de bodem voorziet de groep in de mogelijkheid om goed te kunnen staan. Er is een glijbaan voor de echte helden onder ons en voor de kleine kindjes die op dat moment ook aanwezig zijn in het zwembad.

Wie zoeken we?
Ben jij niet bang voor een beetje water? Groenhuysen zoekt Waterhelden! Je bent een enthousiaste waterrat en vind het leuk om ouderen te helpen en te begeleiden tijdens het zwemmen. Helpen met omkleden is niet nodig want dat doen de professionals. Wel verwachten we dat je in het bezit bent van een zwemdiploma en dat je 1 keer in de 2 weken van 09:30 tot 11:30 uur beschikbaar bent.

Ben je nu enthousiast en nieuwsgierig, maar heb je nog vragen, aarzel dan niet en neem contact op met Conny de Weert. Zij vertelt je graag meer! T : 088-5574850 of E: cdweert@groenhuysen.nl .
Heb je nog andere vragen over vrijwilligerswerk bij Groenhuysen, neem dan contact op met Ellis Lauwen, (coördinator vrijwilligers) E : ellis.lauwen@groenhuysen.nl .

Wij bieden

  • Een leuke zwemclub met gezellige enthousiaste ouderen en collega’s
  • Veel verantwoordelijkheid
  • Een gezamenlijk koffiemoment na het zwemmen.
  • Je kunt kilometervergoeding krijgen en uiteraard zijn er voor jou geen andere kosten aan verbonden

Wij bieden je een fijne werkplek en leuke collega’s. Je kunt ervaring in het werken met ouderen op doen en veel nieuwe dingen leren. Je ontvangt waardering en veel werkplezier.

Vrijwilligerswerk is niet vrijblijvend. Daarom is het fijn dat we afspraken kunnen maken met elkaar over je inzet en de bijbehorende ondersteunende activiteiten. In een kennismakingsgesprek vertellen we je graag wat Groenhuysen jou te bieden heeft!

Deze vacature is verlopen

Vorige Volgende