Wij vragen

In de sfeervolle brasserie van Markant kunnen cliƫnten onder het genot van een kopje koffie met medebewoners bijpraten. Als gastvrouw ontvang je de bewoners in de ochtend tussen 10:30 uur en 13:30 uur en je assisteert de brasserie medewerker met de maaltijden. Je verricht daar waar nodig hand- en spandiensten. Maar zeker ook het bieden van een luisterend oor en aandacht is een rol die je als vrijwilliger de waardering zullen opleveren van de bewoner. Jouw bijdrage zorgt voor een ontspannen sfeer in de brasserie omdat er dan altijd iemand aanwezig is die tijd heeft voor de bewoner.

markantIn het voormalige gemeentehuis van Wouw aan de 18de-eeuwse Brink is centrum voor Wonen & Zorg Markant gerealiseerd. Markant beschikt over twintig ruime luxe verpleeghuisappartementen met een eigen voordeur.

De cliƫnten voeren een eigen huishouden en ontvangen zorg volgens het thuiszorgconcept.

Zo kunnen zij zo zelfstandig mogelijk leven met toch alle benodigde zorg binnen handbereik.

Als vrijwilliger ben je enthousiast, creatief, betrokken en een respectvol naar bezoekers en medewerkers. Je bent sociaalvaardig en gaat zorgvuldig om met wat je ziet en hoort. De privacy van bewoner en bezoekers wordt door jou gewaarborgd. Daarnaast ben je betrouwbaar in het nakomen van afspraken.

Deze vacature is verlopen