Wij vragen

Functieomschrijving
Samen met je collega zet je alles klaar voor de beautymiddag in de algemene ruimte van Markant. Bewoners krijgen op deze middag een heerlijk ontspannen hand- of gezichtsverzorging. In de groep besteden we aandacht aan de handverzorging, handmassage, een nagellakje en voor de liefhebbers wat gezichtsverzorging. Je ondersteunt de medewerker dagbesteding en je voorziet iedereen van een heerlijk kopje koffie. Na afloop ruimen jullie samen weer op.

Waar ga je werken?
In het voormalige gemeentehuis van Wouw aan de 18de-eeuwse Brink ligt het centrum voor Wonen & Zorg Markant. Markant heeft twintig ruime luxe verpleeghuisappartementen met een eigen voordeur. De bewoners voeren een eigen huishouden en ontvangen zorg volgens het thuiszorgconcept. Zo kunnen zij zo zelfstandig mogelijk leven met alle benodigde zorg binnen handbereik.

Wie zoeken we?
Een vrijwilliger die wekelijks op de dinsdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur wil helpen bij de beautymiddag. Je bent enthousiast, representatief, betrokken en respectvol en je vindt het leuk onze ouderen te verwennen met een ontspannende behandeling.
Vind jij de aandacht en het welzijn voor onze bewoners belangrijk? Dan zoeken we jou!

Wij Bieden

  • Prettige werkomgeving
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen
  • Ruimte voor eigen inbreng


Arbeidsvoorwaarden en salaris
De waardering die je krijgt is onbetaalbaar en schenkt veel voldoening. Vrijwilligerswerk is niet vrijblijvend. Daarom is het fijn dat we met elkaar afspraken kunnen maken over je inzet en de bijbehorende ondersteunende activiteiten.

Heb je nog vragen?
Jolande van Overveld - Modderman vertelt je graag meer! T 088 55 73 418

Deze vacature is verlopen