Wij vragen

Voor ons nieuwste project de ‘Stamtafel’ zoeken we enthousiaste, sprankelende vrijwilligers met een flinke dosis lef.

Functieomschrijving
De stamtafel is voor iedereen! Naast veel gezelligheid, sociale contacten is er ook aandacht voor:

  • sport en spel
  • gezonde maaltijd
  • informatie voorziening
  • vitaliteit en bewegen
  • activiteiten en uitjes

Als vrijwilliger van de stamtafel speel je in op de behoeften en wensen van de bezoekers. Je biedt hen een warm onthaal en een luisterend oor. Je biedt ondersteuning bij alle mogelijke activiteiten die gewenst zijn vanuit de bezoeker.

Waar ga je werken?
Op Wiekendael gaat per 1 april de eerste Stamtafel van start en vanaf 1 mei volgt De Bloemschevaert. De Stamtafel is een laagdrempelige inloopvoorziening met speciale aandacht voor sport en cultuur. De wens is om in een vroeg stadium in te spelen op de behoefte, ongeacht leeftijd op het gebeid van vitaliteit, gezondheid, informatie en ontspanning. Zowel op Wiekendael als De Bloemschevaert is de Stamtafel open van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

Wie zoeken we?
Voor ons nieuwste project de ‘Stamtafel’ zoeken we enthousiaste, sprankelende vrijwilligers met een flinke dosis lef. Ben jij op zoek naar afwisselend vrijwilligerswerk met ruimte voor eigen inbreng? Ben je één of misschien wel meerdere dagen per week beschikbaar? Dan is de ‘Stamtafel’ wellicht de uitdaging die jij zoekt! Je staat er als vrijwilliger niet alleen voor, je doet dit samen met een medewerker dagbesteding en een sport- en cultuurfunctionaris.

Denk je nu: dit is iets voor mij!
Neem dan contact op met Ellis Lauwen, coördinator vrijwilligers bij Groenhuysen E: ellis.lauwen@groenhuysen.nl T: 06-30931578.
Doen hoor!

Deze vacature is verlopen

Vorige Volgende