Wij vragen

De functieomschrijving
Op de boerderij is van alles te beleven en te doen. Je mogelijkheden zijn hier dus uiteenlopend. Zo kun je bijvoorbeeld toezicht houden en verschillende groepen begeleiden; het omgaan met ouderen, kinderen en dieren staat hierbij centraal. Door je eigen inbreng draag je bij aan een mooie, schone en klantvriendelijke boerderij, wat veel voldoening geeft. Zo ga je elke dag met plezier naar je werk!.
Iedere dag kun je hier in de huishouding aan de slag en ook zijn er altijd allerlei klusjes te doen. Dus mocht je handig zijn in het klussen, dan is ook dat meer dan welkom!
Je werkzaamheden bestaan grotendeels uit het schoonmaken van de dierverblijven en het schoonhouden van het terrein. Dagelijks heb je te maken met het hanteren/verzorgen, en observeren van de verschillende dieren, en het volgen van het voedingsschema. Als er bijzonderheden zijn, dan meld je het even. Zo kan de nodige actie ondernomen worden door jou of een van je collega’s.

Waar ga je werken?
Kinderboerderij Minnebeek is gelegen aan de rand van het Burgemeester Marijnenpark in de wijk Tolberg in Roosendaal. Hier kan iedereen, jong en oud, terecht om kennis te maken met de boerderijdieren. Naast de kinderboerderijfunctie heeft de boerderij een dagbesteding voor klanten met een psychogeriatrische diagnose.
Ook is er een steunpunt voor ouderen; 55-plussers kunnen op zaterdag- en zondagmiddag de kinderboerderij bezoeken voor een gezellig potje Jeu de boules.

Wie zoeken we?
Je houdt van het contact met mens en dier! De kennis die je opdoet of al hebt, weet je over te brengen op je publiek. Je stelt je gastvrij op en benadert het publiek, jong en oud, altijd correct en netjes. Zie je iemand aarzelen of iets nodig hebben? Dan stap je er direct op af en bied je je hulp aan.
Je bent stressbestendig en blijft koelbloedig bij veel drukte of bij spontane gebeurtenissen. Verder draag je zorg dat publiek zich houdt aan onze huisregels en spreekt hen, indien nodig, hierop aan.
Ook bij slecht weer gaat het leven op de kinderboerderij gewoon door en rekenen je andere teamleden ook op jou.
Het volgen van een jaarlijkse korte EHBO-training is verplicht.

Wij bieden:

  • Een fijne werkomgeving
  • Bij aanvang dragen wij zorg voor goede begeleiding
  • Er is ruimte voor eigen inbreng
  • Veel verantwoordelijkheid

De waardering die je krijgt is onbetaalbaar en schenkt veel voldoening. Vrijwilligerswerk is niet vrijblijvend. Daarom is het fijn dat we met elkaar afspraken kunnen maken over je inzet en de bijbehorende ondersteunende activiteiten.

Zie jij je zelf al als én van ons team en weet je van aanpakken?
Joyce de Lange, coördinator, vertelt je graag meer!
T: 0165 - 558566 / E: kinderboerderij@groenhuysen.nl.

Deze vacature is verlopen

Vorige Volgende