Wij vragen

Functieomschrijving

  • De werkzaamheden bestaan grotendeels uit het schoonmaken van de dierverblijven en het schoonhouden van het terrein.
  • Dagelijks heb je te maken met het hanteren van de verschillende dieren, observeer je de dieren en volg je het voedingsschema.
  • Bijzonderheden dien je dagelijks te melden, zodat nodige actie ondernomen kan worden door jou of een van de teamleden..
  • Toezicht houden en begeleiden van groepen; het omgaan met kinderen, cliënten en dieren staat centraal
  • Er zijn altijd een hoop klusjes te doen, dus ook een vrijwilliger die handig is in het klussen is meer dan welkom.
  • Ook huishoudelijke klusjes komen dagelijks voor.

Waar ga je werken?
Kinderboerderij Minnebeek is gelegen aan de rand van het Burgemeester Marijnenpark in de wijk Tolberg in Roosendaal. Hier kan iedereen, jong en oud, terecht om kennis te maken met de boerderijdieren. Naast de kinderboerderijfunctie heeft de boerderij een dagbesteding voor cliënten met een psychogeriatrische diagnose. Ook is er een steunpunt voor ouderen; 55-plussers kunnen op zaterdag- en zondagmiddag de kinderboerderij bezoeken voor een gezellig potje Jeu de boules.

Wie zoeken we?
Je houdt van het contact met mens en dier! De kennis die je opdoet of hebt, weet je over te brengen op je publiek. Je stelt je gastvrij op en benadert het publiek, jong en oud, altijd correct en netjes. Als je ziet dat mensen twijfelen of iets nodig hebben, stap je er direct op af om te vragen of je hen ergens mee van dienst kunt zijn. Door je eigen inbreng draag je bij aan een mooie, schone en klantvriendelijke boerderij wat veel voldoening geeft en waardoor je met plezier naar je werk gaat. Je bent stressbestendig en blijft koelbloedig bij veel drukte of bij spontane gebeurtenissen. Verder draag je zorg dat publiek zich houdt aan onze huisregels en spreekt hen, indien nodig, hierop aan. Ook bij slecht weer gaat het leven op de kinderboerderij gewoon door en rekenen je andere teamleden ook op jou. Elk teamlid heeft zo z’n kwaliteiten en daar mag je in uitblinken.

Het volgen van een jaarlijkse korte EHBO-training is verplicht.

Zie jij je zelf al als een van ons team en weet je van aanpakken? Meer weten over deze vacature? Neem contact op met de coördinator, Joyce T 0165 - 558566 E kinderboerderij@groenhuysen.nl of solliciteer direct.

Deze vacature is verlopen