Wij vragen

De functieomschrijving
Zoveel mensen, zo veel wensen. Op de locatie Wiekendael kun je als vrijwilliger op veel verschillende manieren iets betekenen voor de bewoners.In overleg met de coördinator vrijwilligers word je ingepland. Je geeft zelf aan welke vacature jouw interesse heeft en welke dagdelen je beschikbaar bent. We hebben de mogelijkheid om iedere dag van de week vrijwilligers in te zetten. Bekijk de verschillende vacatures via onderstaande sollicitatieknop.

Waar ga je werken?
Groenhuysen is een eigentijdse en ontwikkelingsgerichte organisatie en zet zich in voor overwegend ouderen. Ouder worden, jezelf blijven staat bij ons voorop en centraal in al onze ontmoetingen. Iedereen met een vraag van verzorgende, verpleegkundige of (para-) medische aard kan bij ons terecht.
Regionaal Behandelcentrum Wiekendael is een expertisecentrum met een regionale functie. Wiekendael biedt deskundige zorg voor mensen met de ziekte van Parkinson, geriatrische revalidatiezorg, gerontopsychiatrie en palliatieve zorg. Klanten verblijven korter of langer voor specifieke zorg of behandeling. De woonomgeving is steeds afgestemd op de behoeften van deze specifieke groepen.
Wiekendael heeft een sfeervol restaurant, gezellige buitenterrassen, een kapsalon en een grand café. Hier is veel aandacht aan besteed aan ruimte en licht. Het is een prettige omgeving om bijvoorbeeld de krant te lezen, een potje te biljarten of simpelweg te genieten van de sfeer. Alleen óf met gezelschap.

Wie zoeken we?
Je wilt je tijd nuttig besteden en betekent graag iets voor een ander. Je stelt je gastvrij op en benadert mensen altijd correct en netjes. Als je ziet dat mensen twijfelen of iets nodig hebben, stap je er direct op af om te vragen of je hen ergens mee van dienst kunt zijn. Je beheerst de Nederlandse taal goed.

Wij bieden

  • Prettige omgeving.
  • Ondersteuning indien gewenst.
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen
  • Ruimte voor eigen inbreng

Arbeidsvoorwaarden en salaris
De waardering die je krijgt is onbetaalbaar en schenkt veel voldoening. Vrijwilligerswerk is niet vrijblijvend. Daarom is het fijn dat we met elkaar afspraken kunnen maken over je inzet en de bijbehorende ondersteunende activiteiten. Als je wil stoppen met het vrijwilligerswerk verwachten we dat je dat minimaal een maand van tevoren aangeeft.

Meer weten over deze vacature? Ellen Manniën vertelt je graag meer.
T : 06 518 00 597 of E : ellen.mannien@groenhuysen.nl

Deze vacature is verlopen

Vorige Volgende