Wij vragen

Functieomschrijving
Ben jij die fantastisch goede hobby kok die het kookteam komt versterken?
Eén keer per 4 weken kook je voor een groep, die varieert tussen 5 en 10 bezoekers, een heerlijke maaltijd. Dit doe je samen met nog andere vrijwilligers.

Waar ga je werken?
Groenhuysen staat voor ouder worden, jezelf blijven! Dat geldt niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers en vrijwilligers. Met een gezonde dosis enthousiasme en optimisme bezorg jij ouderen iedere dag weer iets bijzonders. Jij bent het menselijke gezicht achter onze zorg.
Steunpunt de Mulder in Oudenbosch, biedt open activiteiten aan ouderen die zelfstandig wonen. Denk hierbij aan activiteiten zoals een kaartje leggen, bewegen voor ouderen, de bingo en vergeet niet de gezelligheid van samen met anderen een kopje koffie drinken. Het steunpunt is in en uit te lopen voor de ouderen uit het dorp. Deze kookactiviteit komt tot stand in samenwerking met Surplus.

Wie zoeken we?
Je kunt goed in een groep werken en hebt affiniteit met ouderen en natuurlijk het koken. Je bent een ondernemer die steeds met vernieuwende ideeën komt. Je steekt graag de handen uit de mouwen en bent behulpzaam en alert. Je bent 1 x per 4 weken beschikbaar op zaterdag van 10.30 tot 14.30 uur.

Wij bieden

  • Prettige werkomgeving
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen
  • Ruimte voor eigen inbreng
  • Veel verantwoordelijkheid

Arbeidsvoorwaarden
De waardering die je krijgt is onbetaalbaar en schenkt veel voldoening. Vrijwilligerswerk is niet vrijblijvend. Daarom is het fijn dat we met elkaar afspraken kunnen maken over je inzet en de bijbehorende ondersteunende activiteiten. In een kennismakingsgesprek vertellen we je graag wat Groenhuysen jou te bieden heeft!

Meer weten over deze vacature?
Deborah Tange - Snijders vertelt je graag meer: T 088 – 5573460

Vorige Volgende