Het Gastenhuis B.V. logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Het Gastenhuis biedt een liefdevol thuis aan mensen met dementie in een groeiend aantal gemeenten, met momenteel 20 locaties en meer dan 600 medewerkers. Kleinschalig, open en midden in de maatschappij. Ons concept is erg in trek, omdat je in een Gastenhuis, ondanks je dementie, een zo normaal mogelijk leven kunt leiden. Vrijheid en eigen regie staan voorop en we bieden een zeer persoonlijke zorg.  

In 2021 en 2020 zijn wij uitgeroepen door Zorgkaart Nederland tot de top 10 van best gewaardeerde verpleeghuizen. Ook op medewerker tevredenheid scoren wij hoog: een 7,9 in 2021! 

Ieder huis wordt geleid door een (echt)paar of locatiemanager met ruime ervaring in de zorg. Een vast team van zo’n 25 medewerkers levert de dagelijkse zorg en begeleiding. Ieder huis heeft twee huiskamers en een open keuken. Rondom is tuin met terras. Onze voor- en achterdeur zijn gewoon open, zodat bewoners er gewoon op uit kunnen voor een boodschap, bezoek of ommetje. 

Kortom: een fijne omgeving om te wonen en werken!

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Hoofdkantoor

Het Gastenhuis Deurne

Het Gastenhuis Etten-Leur

Het Gastenhuis Teteringen

Het Gastenhuis Vlijmen

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
  • Prima salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT;
  • Werken in een huiselijke, liefdevolle sfeer, waarin je wordt gezien en gewaardeerd;
  • De vrijheid om je baan zo mooi te maken als jij wilt. Eigen initiatief en ideeën zijn heel welkom, evenals creativiteit en humor;
  • Veel voldoening van je werk;
  • In onze teams is iedereen gelijk.

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wij zijn een erkend leerbedrijf, omdat wij in ieder huis voldoende deskundige collega’s hebben, en de tijd om je goed te begeleiden. Sinds de opening van ons eerste huis in 2016, bieden wij stages en leerwerkplekken. Studenten hebben het vrijwel altijd naar hun zin bij ons. Velen blijven bij ons werken, na het behalen van hun diploma. Zij waarderen de familiaire en collegiale sfeer, het kleinschalige en het feit dat iedereen gelijk is. Alleen het zorgkoppel staat formeel boven je, maar ook zij werken gewoon mee.

Naast je stage of leerplek-uren, kun je natuurlijk in je vakanties of het weekend alvast betaald bij ons aan de slag. Dan verdien je meteen lekker bij! Je bouwt echt een band op met onze bewoners en krijgt veel vrijheid en ruimte om nieuwe dingen te leren. En om andere talenten in te zetten in je werk.Tenslotte: als leerling bij ons word je gezien en gewaardeerd. Niet alleen door je collega’s, maar ook door familie en bezoek.

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bij onze Gastenhuizen zijn vrijwillige extra handjes altijd welkom. 

Vacatures Het Gastenhuis B.V. ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Het Gastenhuis B.V.? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Het Gastenhuis B.V. geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Het Gastenhuis B.V. ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Het Gastenhuis B.V. geen vrijwilliger vacatures open staan.