Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Stijlvol , Bruisend ,Verzorgd !

De kernwaarden van  Het Laar,  een sfeervolle en ondernemende zorgorganisatie in Tilburg.

Onze  ( wijk)bewoners wonen comfortabel met zorg binnen handbereik en geven zelf invulling aan hun dag, hun activiteiten en sociale contacten. Een dag die het waard is om geleefd te worden. Of het nu gaat om wonen, zorg, eten en drinken , activiteiten  of  sociale contacten,  de professionals en vrijwilligers van Het Laar zetten zich in om de bewoner  het leven te laten leiden zoals de bewoner dat wenst . Wij stellen ons dagelijks de vraag: “wat kunnen we samen doen om er voor u een aangename dag van te maken?”

Bewoners, bezoekers en medewerkers ontmoeten elkaar op vele plekken in Het Laar. Hart van Het Laar is het centraal gelegen binnenplein. Op dit plein tref je bijvoorbeeld  een restaurant, een bruin café, een wasserette, een bibliotheek en internetruimte. Verder is Het Laar van vele gemakken voorzien zoals een winkel, kapsalon en fysiotherapiepraktijk.

Het Laar biedt zorg en dienstverlening aan wijkbewoners die daarmee zelfstandig thuis kunnen wonen.

Het gebouwen complex van het Laar bestaat uit de gebouwen Laarzicht, Laarakker en Laarhoven. Allen gelegen aan de Generaal Winkelmanstraat in Tilburg. Het Laar biedt 95 serviceappartementen, 125 verzorgingshuisappartementen en 95 appartementen voor intensieve zorg.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Het Laar

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Werken in Het Laar betekent:

  • Samenwerken aan een aangenaam leven volgens de visie van positieve gezondheid.
  • Samenwerken in  kleine, zelforganiserende teams die hun eigen doelen bepalen en bereiken.  Daarin is een hoofdrol weggelegd voor het vakmanschap van onze professionals.
  • Samenwerken in een organisatie waar ruimte is voor eigen initiatief en ondernemerschap.
  • Samenwerken in een organisatie die zich continu wil verbeteren.
  • Samenwerken op basis van goede arbeidsvoorwaarden en ruime mogelijkheden tot persoonlijke en functionele ontwikkeling.
  • Samen  kijken we naar jouw belang. We luisteren naar wat jij belangrijk vindt en kijken samen waar je in je kracht staat zodat jij het beste uit jezelf kan halen.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Het Laar is een lerende organisatie waarin we onze medewerkers de ruimte geven om hun talenten te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren. Medewerkers worden in de gelegenheid gesteld competenties te ontwikkelen waarmee zij hun functie adequaat ( en met plezier) kunnen uitoefenen. We investeren natuurlijk ook in na- en bijscholing om kennis up to date te houden. En er zijn ruime mogelijkheden voor Beroepspraktijk leren (BBL en BOL niv. 3 en 4). Leren in Het Laar gebeurt in een moderne en uitdagende omgeving, in een prettige werksfeer en met leuke collega’s.

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Vrijwilligers zijn onmisbaar in onze organisatie. Dankzij hen kunnen we veel extra activiteiten voor onze bewoners realiseren. Ook onder de bewoners zelf bevinden zich vrijwilligers. Mensen die bij Het Laar wonen maken zich op vele terreinen dienstbaar voor een ander.  Onze vrijwilligers zijn volwaardige partners van onze medewerkers. De vrijwilligers coördinator zoekt naar de beste match van activiteiten en talenten en interesses van iedere vrijwilliger. Waar nodig, bieden we onze vrijwilligers deskundigheidsbevordering, bijvoorbeeld in het begeleiden van cliënten met dementie. Dit doen we tijdens regelmatig terugkerende vrijwilligers bijeenkomsten.

Contactpersoon

|

Er zijn geen vacatures voor Het Laar.