Het Laar

Stijlvol , Bruisend ,Verzorgd ! De kernwaarden van  Het Laar.

Het Laar

Is een stijlvolle woonzorgorganisatie. Alle vormen van zorg zijn beschikbaar, van een lichte steun in de rug tot en met intensieve verpleging en behandeling. Ook biedt Het Laar thuiszorg. We helpen ouderen zo te leven zoals ze dat zelf willen. Natuurlijk krijgen onze bewoners de beste verzorging en verpleging. Dat is de basis. Maar we zetten graag een stap of twee extra. Het Laar heeft veel aandacht voor dingen die het leven echt verrijken. Het Laar bruist: er is veel te beleven, ook voor onze wijkbewoners. 

Samen lekker eten, genieten van mooie optredens en films, een workshop bloemschikken, inkopen doen op de wekelijkse markt of een uitstapje ondernemen naar de stad. Als het kan, dan doen we het.  Of je nu verzorgende, verpleegkundige of werkzaam in onze horeca bent, je maakt mogelijk dat bewoners het leven kunnen leiden wat ze willen. 

Onze  ( wijk)bewoners wonen comfortabel met zorg binnen handbereik en geven zelf invulling aan hun dag, hun activiteiten en sociale contacten. Een dag die het waard is om geleefd te worden. Wij stellen ons dagelijks de vraag: “wat kunnen we samen doen om er voor u een aangename dag van te maken?”

Werken bij

Werken in Het Laar betekent:

  • Samenwerken aan een aangenaam leven volgens de visie van positieve gezondheid.
  • Samenwerken in  kleine, zelforganiserende teams die hun eigen doelen bepalen en bereiken.  Daarin is een hoofdrol weggelegd voor het vakmanschap van onze professionals.
  • Samenwerken in een organisatie waar ruimte is voor eigen initiatief en ondernemerschap.
  • Samenwerken in een organisatie die zich continu wil verbeteren.
  • Samenwerken op basis van goede arbeidsvoorwaarden en ruime mogelijkheden tot persoonlijke en functionele ontwikkeling.
  • Samen  kijken we naar jouw belang. We luisteren naar wat jij belangrijk vindt en kijken samen waar je in je kracht staat zodat jij het beste uit jezelf kan halen.

Contactpersoon

Sophie Hulstijn, adviseur Mens & Ontwikkeling

Leren bij

Het Laar is een lerende organisatie waarin we onze medewerkers de ruimte geven om hun talenten te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren. Medewerkers worden in de gelegenheid gesteld competenties te ontwikkelen waarmee zij hun functie adequaat ( en met plezier) kunnen uitoefenen. We investeren natuurlijk ook in na- en bijscholing om kennis up to date te houden. En er zijn ruime mogelijkheden voor Beroepspraktijk leren (BBL en BOL niv. 3 en 4). Leren in Het Laar gebeurt in een moderne en uitdagende omgeving, in een prettige werksfeer en met leuke collega’s.

Contactpersoon

Y. de Rooij

Vrijwilligers bij

Vrijwilligers zijn onmisbaar in onze organisatie. Dankzij hen kunnen we veel extra activiteiten voor onze bewoners realiseren. Ook onder de bewoners zelf bevinden zich vrijwilligers. Mensen die bij Het Laar wonen maken zich op vele terreinen dienstbaar voor een ander.  Onze vrijwilligers zijn volwaardige partners van onze medewerkers. De vrijwilligers coördinator zoekt naar de beste match van activiteiten en talenten en interesses van iedere vrijwilliger. Waar nodig, bieden we onze vrijwilligers deskundigheidsbevordering, bijvoorbeeld in het begeleiden van cliënten met dementie. Dit doen we tijdens regelmatig terugkerende vrijwilligers bijeenkomsten.

Contactpersoon

C. Laros

Locaties

Het Laar

Generaal Winkelmanstraat 175
5025 XG  Tilburg

Vacatures Het Laar

Bekijk de 13 actuele vacatures van Het Laar en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Het Laar maak dan een vacature-alert aan.

Verpleging en verzorging
Generaal Winkelmanstraat 175
5025 XG
 Tilburg