Het Zorgpunt logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Het Zorgpunt is een jonge, dynamische thuiszorgorganisatie die hard aan de weg timmert. Het Zorgpunt biedt thuiszorg aan inwoners van Eindhoven en omliggende omgeving. Het Zorgpunt kenmerkt zich door kleinschaligheid en laagdrempeligheid zowel voor onze cliënten als voor onze medewerkers. Onze visie is ook:

“Laat onze familie voor de uwe zorgen”

De zorgvragen die het Zorgpunt invult zijn erg divers; van persoonlijke verzorging tot complexe, verpleegtechnische handelingen en alles wat daar tussen zit. Ons cliëntenbestand is dynamisch, er wordt zorg geboden aan jong en oud, kortdurend en chronisch.

Het Zorgpunt is een SBB erkent leerbedrijf en leidt medewerkers op voor verschillende deskundigheidsniveaus. Ook biedt het Zorgpunt stageplekken en stagebegeleiding aan aan ZZP-ers in de zorg zodat ook zij zich kunnen blijven ontwikkelen.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Het Zorgpunt

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Werken bij het Zorgpunt betekent variërend en uitdagend werk, dit door ons steeds wisselende cliëntenbestand en de variatie aan zorg die wij thuis kunnen leveren. Het Zorgpunt is steeds in beweging; groeit en zoekt continu naar manieren om de zorg aan onze cliënten te verbeteren. Er zijn veel verschillende mogelijkheden tot ontwikkeling en opleiding binnen het Zorgpunt.

Wij verwachten van onze (toekomstige) medewerkers gedrevenheid, professionaliteit en het meedenken met de organisatie; immers zonder input vanuit de medewerkers kan er nooit een beleid bepaald worden wat breed gedragen wordt. Het hart op de juiste plaats hebben en een gevoel voor humor mogen in dit rijtje ook zeker niet ontbreken.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Het Zorgpunt is een erkent SBB leerbedrijf en biedt hierin ook opleidingsplekken aan voor BBL studenten verzorgende Ig en verpleegkundigen. Ook ZZP-ers di zich verder willen ontwikkelen vinden bij ons een stageplek en stagebegeleiding als zij de opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige willen gaan volgen.

Contactpersoon

Vacatures Het Zorgpunt ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Het Zorgpunt? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Het Zorgpunt geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Het Zorgpunt ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Het Zorgpunt geen vrijwilliger vacatures open staan.