Home Instead Midden-Brabant

Home Instead biedt niet-medische Thuisservice aan Senioren zodat zij op een aangename en verantwoorde manier zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. De regie ligt bij de senior zelf. Zij kunnen, samen met hun mantelzorgers, aangeven wat hun wensen zijn. Op basis daarvan selecteren wij de juiste CareGiver. Wij bieden Metgezelschap, Begeleiding Individueel, Ondersteuning In & Om Huis en Persoonlijke Verzorging. Ons werkgebied is Midden-Brabant.

Werken bij

Onze medewerkers heten CareGivers. Zij vullen de wensen van de individuele senior in en bouwen een vertrouwensrelatie op. Zij maken onze belofte aan onze klanten (de senioren) waar. CareGivers zijn bij ons in dienst (cao VVT) en worden 24/7 door ons supporteam ondersteund. Als werkgever bieden wij betekenisvol en flexibel werk. Affiniteit met senioren is een must, levenservaring een pré!

Leren bij

Ook als u niet ‘uit de Zorg’ komt bent u bij ons van harte welkom. Wij geven trainingen op het gebied van: Menswaardige Zorg, Persoonlijke Verzorging, Dementie, Levensreddende Eerste Hulp én Zorg in de laatste Levensfase. e werktijden en permanente ondersteuning.

Contactpersoon

Luc van den Assem

Locaties

Home Instead (gebouw van de Weegen Bouwbedrijf op de eerste verdieping)

Ringbaan Oost 298
5018 AL  Tilburg
Thuiszorg
Ringbaan Oost 298
5018 AL
 Tilburg