Home Instead Thuisservice Meierij Den Bosch logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

“Voor ouderen die zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen, laat Home Instead zien hoe goed ouderenzorg kan zijn. Wij helpen mensen gelukkiger ouder te worden, wanneer het thuis niet meer vanzelf gaat.” Vanuit deze boodschap werken er zo’n 200 CAREGivers in en in de omgeving van Den Bosch. Zo zijn wij naast Den Bosch actief in Rosmalen, Vught, Boxtel, Vlijmen, Kerkdriel, Hedel, Den Dungen, Schijndel, Berlicum, Oss, Uden, Veghel, Heusden, Drunen, Zaltbommel en Ammerzoden. 

Home Instead is onderdeel van een wereldwijde organisatie. Wij leveren thuiszorg, maar dan anders omdat het welzijn van ouderen bij ons vóór de zorg gaat. Het accent ligt op persoonlijke betrokkenheid en betekenisvolle mantelzorgondersteuning.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Home Instead Thuisservice Meierij Den Bosch

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Home Instead ondersteunt veelal senioren in hun thuissituatie. Veel van hen hebben een vorm van dementie. Zij behouden zelf de regie. De klant bepaalt wie er komt en op welke tijdstippen. Als CAREGiver ben je bij hen te gast en je zorgt er dan ook voor dat de klant zich op zijn/haar gemakt voelt.

CAREGivers bieden veel verschillende niet-medische diensten aan, zoals gezelschap, een fijn gesprek, hulp bij dag-invulling, maaltijdverzorging, begeleiding naar afspraken, licht huishoudelijk werk en hulp bij de persoonlijke verzorging. Het belangrijkste vinden we persoonlijke aandacht en tijd voor de klant. Zo leer je als CAREGiver iemand kennen en bouw je een mooie band op. Daardoor wordt het werk nog zinvoller! Hiervoor heb je geen diploma’s nodig, maar vooral levenservaring, affiniteit met ouderen en motivatie. Kortom: een zorghart! 

Daarnaast is het van belang dat je als CAREGiver flexibel beschikbaar bent. Home Instead is een 24-uurs organisatie en wij verwachten van CAREGivers dat zij ook avonden en om het weekend beschikbaar zijn om te werken. Nachten zijn een pre, maar geen eis. Verder vinden we het van belang dat je als CAREGiver een rijbewijs en auto tot je beschikking hebt om makkelijk naar klanten te kunnen gaan bij jou in de buurt!

Contactpersoon

Vacatures Home Instead Thuisservice Meierij Den Bosch ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Home Instead Thuisservice Meierij Den Bosch? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Home Instead Thuisservice Meierij Den Bosch geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Home Instead Thuisservice Meierij Den Bosch ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Home Instead Thuisservice Meierij Den Bosch geen vrijwilliger vacatures open staan.