Home Instead Thuisservice WBO

Home Instead Thuisservice West-Brabant biedt thuiszorg, maar dan anders! De dienstverlening is erop gericht ouderen dusdanig te ondersteunen, dat zij op een veilige en verantwoordelijke manier langer thuis kunnen blijven wonen. De zorgverleners, CAREGivers, bieden begeleiding en persoonlijke verzorging. Centraal staat het stimuleren van de zelfredzaamheid.

Home Instead Thuisservice is een erkende niet-medische thuiszorgverlener. Home Instead Thuisservice is in Nederland een sterk groeiende organisatie met vestigingen in 44 regio’s. Home Instead Thuisservice zorgt ervoor dat meer senioren zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen, ook als de dagelijkse dingen niet meer vanzelf gaan. Onze dienstverlening gaat uit van de persoonlijke wensen en behoeften van de klant. Wij koppelen een passende CAREGiver op basis van achtergrond en interesses en ook qua behoefte aan zorg of begeleiding. De vertrouwensband tussen klant en CAREGiver is zo belangrijk, omdat het klanten voor eenzaamheid kan behoeden. De inzet van de CAREGiver kan variëren van 1 uur per week tot 24 uur per dag, zodat de klant zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen, in de eigen vertrouwde thuisomgeving. 

Binnen onze dienstverlening zijn we gespecialiseerd in bijzondere zorg, zoals:

  • zorg voor mensen met dementie (o.a. Alzheimer)
  • zorg voor mensen met een chronische ziektes zoals CVA, Parkinson, hartfalen
  • palliatieve en hospicezorg

In de praktijk gaat het meestal om een combinatie van dienstverlening. Juist de combinatie van persoonlijke aandacht, praktische ondersteuning en persoonlijke verzorging maakt onze dienstverlening uniek.

Werken bij

Als CAREGiver lever je verschillende niet-medische diensten die het mogelijk maken dat onze klanten zolang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Het coördineren van de zorg is belegd bij de klantcoördinator, zodat je als CAREGiver weinig tot geen administratieve taken hoeft uit te voeren. Per klant worden één of meerdere CAREGivers ingezet zodat er sprake is van het opbouwen van een relatie. De werkzaamheden vinden plaats bij de klant thuis. Het gaat veelal om klanten met een beginnende tot (ver)gevorderde vorm van dementie en/of mensen die kampen met het gevolg van ouder worden en kwetsbaarheid. Het kan ook gaan om klanten in de laatste levensfase. CAREGivers worden 24/7 ondersteund door het Supportteam.

Leren bij

Ook als je geen aantoonbare werkervaring hebt in de zorg, ben je als medewerker van harte welkom bij ons. Voordat je als CAREGiver bij ons aan de slag kunt gaan, doorloop je een trainingsprogramma dat Home Instead zelf heeft ontwikkeld en wereldwijd aan haar CAREGivers aanbiedt. Ook daarna blijven wij ondersteunen om er voor te zorgen dat je jouw rol zo goed mogelijk kunt blijven vervullen. Een op maat gemaakt programma van deskundigheidsbevordering en persoonlijke ontwikkeling en ondersteuning. Het trainingsprogramma bestaat onder andere uit een Basistraining met Persoonlijke verzorging, Alzheimer CARE en levensreddend handelen. Reflectiebijeenkomsten en persoonlijke coaching worden gedaan door deskundige medewerkers.

Locaties

Home Instead Thuisservice West-Brabant

Princenhagelaan 1 B2
4813 DA  Breda

Vacatures Home Instead Thuisservice WBO

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Home Instead Thuisservice WBO maak dan een vacature-alert aan.

Thuiszorg
Welzijn
Princenhagelaan 1 B2
4813 DA
 Breda