Home Instead Thuisservice WBO logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Home Instead Thuisservice WBO biedt thuiszorg, maar dan anders! De dienstverlening is erop gericht ouderen dusdanig te ondersteunen, dat zij op een veilige en verantwoordelijke manier langer thuis kunnen blijven wonen. De zorgverleners, CAREGivers, bieden begeleiding en persoonlijke verzorging. Centraal staat het stimuleren van de zelfredzaamheid.

Home Instead Thuisservice is een erkende niet-medische thuiszorgverlener voor senioren. Home Instead Thuisservice is in Nederland een sterk groeiende organisatie met vestigingen in 34 regio’s, van waaruit 1.250 CAREGivers maandelijks meer dan 60.000 uur dienstverlening aan senioren bieden, waaronder Breda en omgeving. Home Instead Thuisservice zorgt ervoor dat meer senioren zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen, ook als de dagelijkse dingen niet meer vanzelf gaan. Onze dienstverlening gaat uit van de persoonlijke wensen en behoeften van de klant. Wij koppelen een passende CAREGiver op basis van achtergrond en interesses en ook qua behoefte aan zorg of begeleiding. De vertrouwensband tussen klant en CAREGiver is zo belangrijk, omdat het klanten voor eenzaamheid kan behoeden. De inzet van de CAREGiver kan variëren van 1 uur per week tot 24 uur per dag, zodat de klant zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen, in de eigen vertrouwde thuisomgeving. 

Onze thuisservice hebben wij onderverdeeld in drie categorieën:

  • Metgezelschap
  • In & Om huis
  • Persoonlijke verzorging

Hierbij zijn we gespecialiseerd in bijzondere zorg, zoals:

  • zorg voor mensen met dementie (o.a. Alzheimer)
  • zorg voor mensen met een chronische ziektes zoals CVA, Parkinson, hartfalen
  • palliatieve en hospicezorg

In de praktijk gaat het meestal om een combinatie van dienstverlening. Juist de combinatie van persoonlijke aandacht, praktische ondersteuning en persoonlijke verzorging maakt onze dienstverlening uniek.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Home Instead Thuisservice WBO

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Als CAREGiver levert u verschillende niet-medische diensten die het mogelijk maken dat senioren zolang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Het coördineren van de zorg is belegd bij de klantcoördinator, zodat u als CAREGiver weinig tot geen administratieve taken hoeft uit te voeren. Per klant worden één of meerdere CAREGivers ingezet zodat er sprake is van het opbouwen van een relatie. De werkzaamheden vinden plaats bij de klant thuis. Het gaat veelal om klanten met een beginnende tot vergevorderde vorm van dementie en/of senioren die kampen met het gevolg van ouder worden en kwetsbaarheid. Het kan ook gaan om klanten in de laatste levensfase. CAREGivers worden 24/7 ondersteund door het Supportteam.

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Ook als u geen aantoonbare werkervaring heeft in de zorg, bent u als medewerker van harte welkom bij ons. Voordat u als CAREGiver bij ons aan de slag kunt gaan, doorloopt u een trainingsprogramma dat Home Instead zelf heeft ontwikkeld en wereldwijd aan haar CAREGivers aanbiedt. Ook daarna blijven wij u ondersteunen om er voor te zorgen dat u uw rol zo goed mogelijk kunt blijven vervullen. Een op maat gemaakt programma van deskundigheidsbevordering en persoonlijke ontwikkeling en ondersteuning. Het trainingsprogramma bestaat onder andere uit Persoonlijke verzorging, Alzheimer’s CARE, levensreddend handelen en hospice/palliatief CARE. Reflectiebijeenkomsten en persoonlijke coaching worden gedaan door deskundige medewerkers.

Contactpersoon

Vacatures Home Instead Thuisservice WBO ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 12 actuele vacatures van Home Instead Thuisservice WBO en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Home Instead Thuisservice WBO? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Home Instead Thuisservice WBO geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Home Instead Thuisservice WBO ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Home Instead Thuisservice WBO geen vrijwilliger vacatures open staan.