Huisartsenposten Oost-Brabant logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Huisartsenposten Oost-Brabant is een instelling voor gezondheidszorg die gedurende avond, nacht en weekend garant staat voor de continuïteit van niet uitstelbare huisartsenzorg voor patiënten van aangesloten huisartsen en aan patiënten die tijdelijk in het werkgebied verblijven. Onder het motto: ‘Bij spoed helpen wij u direct (wat kan wachten moet wachten)’ leveren we zorg. De primaire zorgvraag van de patiënt staat centraal. Bijna 600 huisartsen zijn aangesloten bij Huisartsenposten Oost-Brabant.

De zorg wordt verleend vanuit zeven plaatsen: Eindhoven, Geldrop, Helmond, ’s-Hertogenbosch, Oss, Uden en Zaltbommel. In Eindhoven, Geldrop, Helmond, ‘s-Hertogenbosch en Uden is de huisartsenpost gevestigd in het ziekenhuis, naast de Spoedeisende Hulp, waar nauw mee wordt samengewerkt. Het verzorgingsgebied telt ruim 1,2 miljoen inwoners.

Het Huisartsenposten Oost-Brabant Servicecentrum is telefonisch bereikbaar van 08.30u tot 17.00u op 088 8765 200. 

Andere locaties zijn Den Bosch, Zaltbommel, Oss, Uden, Geldrop, Helmond en Eindhoven. Zie daarvoor onze website https://huisartsenpostenoostbrabant.nl/

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Huisartsenposten Oost-Brabant

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bij Huisartsenposten Oost-Brabant doe je er écht toe. Wij maken impact door mensen te begeleiden en te helpen die een spoedvraag hebben. Wij zijn echte aanpakkers en de helpende hand bieden zit in onze genen, zowel voor de patiënt als voor elkaar. Voor meer informatie, bezoek onze Werkenbij website.

Vacatures Huisartsenposten Oost-Brabant ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 5 actuele vacatures van Huisartsenposten Oost-Brabant en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Huisartsenposten Oost-Brabant? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Huisartsenposten Oost-Brabant geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Huisartsenposten Oost-Brabant ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Huisartsenposten Oost-Brabant geen vrijwilliger vacatures open staan.