Huisartsenposten Oost-Brabant logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Huisartsenposten Oost-Brabant is een zelfstandige organisatie waaraan 500 huisartsen deelnemen. 

Huisartsenposten Oost-Brabant verleent de spoedeisende huisartsenzorg gedurende de avonden, nachten en weekenden in de regio's Eindhoven, Helmond,  Geldrop, ’s-Hertogenbosch, Oss en Uden. 

In de organisatie werken circa 200 medewerkers van wie het merendeel werkzaam is als doktersassistente/triagist op één van de huisartsenposten of op één van de callcenters. 

Huisartsenposten Oost-Brabant heeft eigen vervoer met chauffeur voor artsenvisites aan huis en werkt nauw samen met de dienstapotheken. Het bedrijfsbureau is gevestigd  in ‘s-Hertogenbosch.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Huisartsenposten Oost-Brabant

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Afwisselend werk in een dynamische omgeving. 

Je vindt het bij de huisartsenpost! 

Wil jij het maximale uit jezelf halen en trekt verantwoordelijk werk je aan? Dan is een baan bij Huisartsenposten Oost-Brabant zeker iets voor jou. Met een team van doktersassistenten/triagisten en huisartsen zorg je ervoor dat mensen die 's avonds, 's nachts of in het weekend met spoed medische hulp nodig hebben, goed worden geholpen. Als doktersassistent/triagist beantwoord je zelfstandig spoedeisende hulpvragen van patiënten, verwijs je door naar de dienstdoende huisarts en verricht je medische handelingen ter assistentie van de huisarts. Huisartsenposten Oost-Brabant organiseert de spoedeisende huisartsenzorg in de regio’s Eindhoven, Helmond,  Geldrop, ’s-Hertogenbosch, Oss en Uden. Naast ruim 500 huisartsen zijn er 200 medewerkers aan de Huisartsenposten Oost-Brabant verbonden, ca. 125 daarvan zijn doktersassistent/triagist. 

Heb je het diploma doktersassistent of verpleegkundige op zak en ben je verantwoordelijk en gedreven in je vak? Kom dan snel met ons praten. Je zult zien dat niet alleen het werk op de huisartsenpost veel te bieden heeft, maar ook de arbeidsvoorwaarden goed zijn.

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

We hebben als organisatie plaats voor leerlingen die de opleiding tot doktersassistent volgen. Zij mogen bij ons stage komen lopen. Gezien de aard van het werk en de eisen die worden gesteld hebben wij alleen plaats voor leerlingen die in het tweede jaar zitten van de opleiding.

Je krijgt bij ons dan een stageovereenkomst waarin alle afspraken staan vermeld. Ook krijg je voor je stage een kleine vergoeding.

En wie weet maak je kans op een baan na je opleiding!

Contactpersoon

Vacatures Huisartsenposten Oost-Brabant ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 1 actuele vacatures van Huisartsenposten Oost-Brabant en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Huisartsenposten Oost-Brabant? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Huisartsenposten Oost-Brabant geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Huisartsenposten Oost-Brabant ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Huisartsenposten Oost-Brabant geen vrijwilliger vacatures open staan.