Huisartsenpraktijk doccs

In januari 2021 is de eerste doccs praktijk geopend in Utrecht. Daar zijn in de loop van 2021 en begin 2022 nog twee praktijken in Amsterdam bij gekomen. Vanaf februari 2023 is de eerste praktijk in Brabant,  de Toren Tilburg geopend. In april 2023 is er nog een vestiging in Tilburg, Heikant en in Eindhoven, Airborne, bijgekomen. Brabant heeft dus 3 vestigingen.

Op dit moment hebben de 3 praktijken ongeveer 10.000 patiënten en groeien we nog steeds.

In de praktijken in Brabant werken in totaal 20 mensen. Het team bestaat uit huisartsen, verpleegkundig specialist, POH’s somatiek, POH’s GZZ, doktersassistenten, front-office medewerkers en praktijkmanagers.

Bij doccs leveren we persoonlijke huisartsenzorg, van deze tijd. Een modern ingerichte praktijk gecombineerd met een app met chat- en videofunctie is wat doccs huisartsenpraktijken onderscheidt. Door het gebruik van onze eigen doccs-app kunnen we onze tijd met de patiënt nuttig besteden. Patiënten kunnen makkelijk contact met ons zoeken en dat contact verloopt niet allemaal meer telefonisch.

Werken bij

Bij doccs werken we met een leuk en enthousiast team. Dit is een team waarin we elkaar ondersteunen en met elkaar samenwerken. Er is geen sprake van hiërarchie.

Doccs heeft een unieke manier van werken door gebruik te maken van onze eigen doccs-app. Als team blijven we graag bouwen aan een moderne praktijk met digitale innovaties.

Werken op afstand behoort tot de mogelijkheden.

Contactpersoon

Ellis Timmermans

Leren bij

Graag bieden wij enthousiaste en ondernemende mensen de mogelijkheid te investeren in zichzelf. We bieden kansen voor groei: Leer elke dag iets nieuws en blijf groeien in je carrière. We ondersteunen je bij bijscholing en persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid om samen met doccs verder te groeien.

Contactpersoon

Ellis Timmermans

Locaties

Huisartsenpraktijk doccs Eindhoven

Airbornelaan 146
5632 JG  Eindhoven

Huisartsenpraktijk doccs de Toren

Professor Verbernelaan 37b
5037 AD  Tilburg

Huisartsenpraktijk doccs Heikant

Franz Lisztstraat 6 b
5011 RC  Tilburg

Vacatures Huisartsenpraktijk doccs

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Huisartsenpraktijk doccs maak dan een vacature-alert aan.

Eerstelijns- en huisartsenzorg
Professor Verbernelaan 37 b
5037 AD
 Tilburg