Huisartsenpraktijk Medipark logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Medipark is een huisartsenpraktijk waar 4 praktijken onder een dak werken, bemensd door 6 huisartsen. Daarnaast werken er 4 vaste huisarts-waarnemers. Zij worden ondersteund door 10 (part-time) assistentes, 4 POH-s en 2 POH-GGZ. Veel dagelijkse zaken worden door een praktijkmanager geregeld. Medipark is een opleidingspraktijk: er werken 3 huisartsen-in-opleiding en bijna constant zijn er stagiaires doktersassistentes en/of stagiaires POH-S of POH-GGZ. Samen bieden we eerstelijnszorg aan ruim 14000 mensen. In het pand zijn ook een apotheek en een prikdienst van het Diagnostisch Centrum Bernhoven gevestigd.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Huisartsenpraktijk Medipark

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Werken in Medipark biedt je ruimte om in je eigen discipline het werk in volle omvang uit te oefenen. We willen een organisatie zijn waar nieuwe initiatieven worden aangemoedigd en een luisterend oor krijgen. Samen willen we de beste zorg voor onze patienten leveren. Alle ondersteunende medewerkers werken praktijk overstijgend en dus  voor alle huisartsen. 

Contactpersoon

Vacatures Huisartsenpraktijk Medipark ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Huisartsenpraktijk Medipark? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Huisartsenpraktijk Medipark geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Huisartsenpraktijk Medipark ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Huisartsenpraktijk Medipark geen vrijwilliger vacatures open staan.