Huisartsenpraktijk Prinsenbeek

Huisartsenpraktijk Prinsenbeek heeft als missie om met het hele team laagdrempelige en kwalitatief hoge huisartsenzorg te leveren. Betrokkenheid, continuïteit en persoonlijke zorg staan bij ons hoog in het vaandel.

In onze praktijk zijn momenteel 6 huisartsen, waarvan 4 praktijkhouders en 2 vaste waarnemers, 5 praktijkondersteuners, waarvan 2 POH's-GGZ, 10 doktersassistentes en 1 praktijkmanager werkzaam.

Onze praktijk biedt zorg aan ruim 13.000 mensen woonachtig in Prinsenbeek en aan mensen woonachtig in aangrenzende gebieden/dorpen.

Werken bij

Wij bieden jou een leuk team en goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Huisartsenzorg.

Ben jij een enthousiaste, gediplomeerde doktersassistente? Heb je daarnaast ook kennis van het elektronisch patiëntendossier Medicom dan is dat mooi meegenomen. Heb je een pro-actieve houding, weet je van aanpakken en ben je patientgericht? Ben je flexibel inzetbaar in geval van ziekte en vakantie van collega doktersassistentes, dan zien wij jouw sollicitatiebrief en CV graag vóór 15 april 2023 tegemoet.

Contactpersoon

Liesbeth Goossens en Charlotte Broos

Locaties

Huisartsenpraktijk Prinsenbeek

Middenweg 38
4841 RR  Prinsenbeek

Vacatures Huisartsenpraktijk Prinsenbeek

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Huisartsenpraktijk Prinsenbeek maak dan een vacature-alert aan.

Eerstelijns- en huisartsenzorg
Middenweg 38
4841 RR
 Prinsenbeek