Huisartsenstichting Haspel

Voornaamste doel: het faciliteren van de inzet van een POH-GGZ in de huisartsenpraktijk, met veel aandacht voor scholing en opleiding en ondersteuning van de praktijkondersteuner en huisarts.

Wij leveren POH-ggz zorg bij 170 huisartsen binnen de regio Noord Brabant Noordoost.

Meerwaarde Haspel
Naast het feit dat Haspel kwalitatief hoogwaardige POH-ggz zorg levert, zet Haspel zich ook op breder gebied in voor de huisarts. Doordat huisartsen zich organiseren in één groot samenwerkingsverband kan Haspel als gesprekspartner afspraken maken met de stakeholders ggz in de regio en met gemeentes.

Daarnaast houdt Haspel zich bezig met de innovatie van deggz binnen de huisartsenpraktijk. Zo heeft Haspel zich toegelegd op de uitvoering van projecten als de DBC Depressie, de CET regeling en de daaruit voortkomende ontwikkeling en samenwerking binnen de basis-ggz en de transitie van ADHD zorg naar de huisartsenpraktijk. 

Wij zijn een platte organisatie, met een klein bureau, een medisch en een algemeen directeur en een kwaliteitsmedewerker.

Werken bij

Wij bieden de POH's en huisartsen in de regio NBNO scholingen en opleidingen aan.  Daarnaast krijgen de POH-ggz aangesloten bij Haspel werkoverleg, intervisie en casuïstiek bespreking ( gedeeltelijk onder supervisie van een psychiater) en 2 x per jaar een gezellige informele activiteit.

De coördinator POH-ggz is laagdrempelig bereikbaar om te sparren en voor coaching wanneer nodig.

Contactpersoon

Marion Raaymakers

Leren bij

5% van het arbeidscontract besteedt de POH-ggz aan intervisie, opleidingen, trainingen, werkoverleg en casuïstiekbesprekingen.  

Mocht de opleiding POH-ggz nog gevolgd moeten worden, wordt deze opleiding vergoed op het moment van indiensttreding.

Contactpersoon

Marion Raaymakers

Locaties

Huisartsenstichting Haspel

Europalaan 12a
5232 BC  's-Hertogenbosch

Vacatures Huisartsenstichting Haspel

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Huisartsenstichting Haspel maak dan een vacature-alert aan.

Eerstelijns- en huisartsenzorg
Europalaan 12 a
5232 BC
 's-Hertogenbosch