Innovuszorg BV logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Innovuszorg is een jonge organisatie in de wijkverpleging die zeer recent is gestart. We leveren verpleging, verzorging en begeleiding bij de client thuis. Daarnaast willen we ons vooral bezig houden met positieve gezondheid. We richten ons niet op wat een client niet meer kan, maar liever op wat deze nog wel kan. Samen met de client zoeken we naar de zin van het leven en wat het leven (nog) zin geeft. We doen dit vanuit de overtuiging dat wanneer je zelf de regie hebt over de kwaliteit van je leven, je jouw gezondheid anders ervaart. Streven is om ons hier zeer in te bekwamen. 

Omdat we geloven dat niemand afhankelijk van zorg wil zijn, zoeken we samen met de client naar de mogelijkheid om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen. Daarbij kan het inzetten van zorg technologie, complementair zijn aan de fysieke zorg. 

Ons werkgebied ligt tussen Best-Oirschot en Oisterwijk

We zijn druk bezig met het werven van personeel in de hoop dat we medio februari  2021 de eerste cliënten in zorg kunnen nemen.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Innovuszorg BV

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Werken bij Innovuszorg is werken bij een innovatieve, enthousiaste en betrokken organisatie. Innovuszorg weet dat de zorg een fantastisch vakgebied is en dat werken in de zorg veel voldoening geeft.

Goed werkgeverschap
We weten ook dat werken in de zorg zijn uitdagingen kent en juist daarom vinden wij goed werkgeverschap heel belangrijk. Wij geloven dat alleen wanneer wij aandacht hebben voor onze collega’s, zij goed voor onze cliënten kunnen zorgen.

Punten die wij belangrijk vinden als het gaat om goed werkgeverschap, zijn:

  • De balans tussen werk en privé

Als je vrij bent, moet je niet met je werk bezig hoeven zijn. We stimuleren juist de houding niet bereikbaar te zijn op je vrije dag. Samen met je zelfsturend team maak je hier afspraken over. Ook het management heeft dit punt hoog op de agenda staan, want we weten dat dit binnen de wijkverpleging een uitdaging is.

  • Regie voeren over je eigen agenda

Doordat je samen met je team je eigen rooster maakt, heb je meer de regie over je agenda. We streven naar acht-uurs diensten zodat ook mensen die een groter contract willen in de wijk kunnen werken.

  • Meedenken en –praten over het beleid van de organisatie

Jouw inbreng wordt serieus genomen bij Innovuszorg. Sterker nog: doordat je werkt in een zelfsturend team is jouw inbreng zelfs noodzakelijk om te kunnen functioneren.

  • Opleiding in positieve gezondheid

Wanneer je komt werken bij Innovuszorg ben je meer dan alleen een verpleegkundige. We leren je middels een opleiding om te werken met positieve gezondheid, zodat je instrumenten hebt om de cliënt kunt stimuleren een zo vitaal mogelijk leven te leiden. Ook als verzorgende IG  krijg je een gedeelte van deze opleiding mee, zodat je dezelfde mindset hebt als al je collega’s. Je hebt immers een belangrijke signalerende functie.

  • Stimuleren van een vitaal leven

Als medewerker van Innovuszorg heb je een voorbeeldfunctie. Ook als collega’s houden we ons bezig met vitaliteit.

  • Training in technologische mogelijkheden voor zorg

We leren collega’s en dagen hen uit voortdurend op zoek te blijven naar vernieuwende, creatieve ideeën om technologie in te zetten in de zorg. Wij zijn ervan overtuigd dat technologische mogelijkheden de kwaliteit van leven van mensen aanzienlijk kunnen verbeteren.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Momenteel heeft Innovuszorg geen ruimte voor leerlingen en stagiaires.

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Momenteel hebben we geen vacatures voor vrijwilligers maar mocht onze visie jouw aanspreken en ben je enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op om mogelijkheden te bespreken.

Contactpersoon

Vacatures Innovuszorg BV ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Innovuszorg BV? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Innovuszorg BV geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Innovuszorg BV ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Innovuszorg BV geen vrijwilliger vacatures open staan.