Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Instituut VerbeetenInstituut Verbeeten is een gespecialiseerde zorginstelling die topklinische zorg biedt op het gebied van Radiotherapie en Nucleaire Geneeskunde. Instituut Verbeeten heeft op dit moment locaties in Tilburg, Breda en Den Bosch.De Medische Staf bestaat uit 13 radiotherapeut-oncologen, 4 nucleair geneeskundigen, een algemeen arts en 6 klinisch fysici. Met zo’n 200 medewerkers wordt er gewerkt aan de behandeling van jaarlijks ongeveer 4000 patiënten op de afdeling Radiotherapie en zo’n 7000 onderzoeken en behandelingen op de afdeling Nucleaire Geneeskunde. 

Instituut Verbeeten werkt vanuit de overtuiging dat de patiënt centraal staat en recht heeft op zorg van hoogwaardige kwaliteit. De manier waarop met mensen wordt omgegaan is de kracht van het Verbeeten. In de benadering van en contacten met de patiënten wordt door alle betrokkenen binnen Instituut Verbeeten zoveel mogelijk persoonlijke aandacht nagestreefd. 

Instituut Verbeeten beschikt over state-of-the-art apparatuur waarmee het mogelijk is nieuwe behandeltechnieken in een vroeg stadium in de kliniek te introduceren. Het streeft ernaar de introductie van de nieuwste behandeltechnieken zo snel mogelijk voor alle patiënten beschikbaar te stellen.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Instituut Verbeeten

Verbeeten Breda

Verbeeten Den Bosch

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
het Instituut Verbeeten is kiezen voor een verantwoordelijk baan in een specialistisch ziekenhuis waar topklinische zorg wordt geleverd voor derde lijns gezondheidszorg.
In een rustige en patiënt vriendelijke omgeving worden specialistische behandelingen en onderzoek uitgevoerd. Het goed kunnen werken in teamverband is een voorwaarde om die kwaliteit van zorg te leveren waar het instituut voor staat.

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Op de afdeling radiotherapie en nucleaire geneeskunde worden stageplaatsen aangeboden voor studenten van de opleiding MBRT. Dit zijn zowel praktische als theoretische (afstudeerders) stageplaatsen. Verder biedt het instituut stageplaatsen aan bij de afdeling Klinische Fysica voor studenten van de Technische Universiteit en Technische Natuurkunde. Tevens bieden wij stageplaatsen voor de opleiding van dokterassistente.

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Binnen het Instituut Verbeeten staat de patiënt centraal. Onze vrijwilligers (externe vrijwilligers van de organisatie UVV) staan tijdens de spreekuren klaar met een kopje koffie of thee en voor een praatje met de patiënt.

|

Er zijn geen vacatures voor Instituut Verbeeten.