Instituut Verbeeten

Instituut Verbeeten levert al meer dan 65 jaar zorg op het gebied van:

Radiotherapie (bestraling van doorgaans kwaadaardige aandoeningen)

Nucleaire Geneeskunde (onderzoek en behandeling met behulp van radioactieve stoffen)

Wij zijn in 65 jaar uitgegroeid naar een hypermoderne instelling met 3 vestigingen in Tilburg, Breda en Den Bosch. Daarnaast houden onze radiotherapeut-oncologen spreekuur op andere locaties, zoals in Gorinchem en Uden. De pijlers van onze organisatie zijn echter onveranderd gebleven. We leveren hoogwaardige kwaliteit als het gaat om deskundigheid en zorg voor patiënten én hebben een optimale samenwerking met andere instellingen. We bieden zorg op maat, met aandacht voor wat de patiënt zelf belangrijk of nodig vindt.

Wij werken vanuit de overtuiging dat de patiënt centraal staat en recht heeft op zorg van hoogwaardige kwaliteit. De manier waarop met patiënten wordt omgegaan is de kracht van Instituut Verbeeten. In de benadering van en contacten met patiënten wordt door alle betrokkenen zoveel mogelijk persoonlijke aandacht nagestreefd.

Werken bij

het Instituut Verbeeten is kiezen voor een verantwoordelijk baan in een specialistisch ziekenhuis waar topklinische zorg wordt geleverd voor derde lijns gezondheidszorg.
In een rustige en patiënt vriendelijke omgeving worden specialistische behandelingen en onderzoek uitgevoerd. Het goed kunnen werken in teamverband is een voorwaarde om die kwaliteit van zorg te leveren waar het instituut voor staat.

Leren bij

Op de afdeling radiotherapie en nucleaire geneeskunde worden stageplaatsen aangeboden voor studenten van de opleiding MBRT. Dit zijn zowel praktische als theoretische (afstudeerders) stageplaatsen. Verder biedt het instituut stageplaatsen aan bij de afdeling Klinische Fysica voor studenten van de Technische Universiteit en Technische Natuurkunde. Tevens bieden wij stageplaatsen voor de opleiding van dokterassistente.

Vrijwilligers bij

Binnen het Instituut Verbeeten staat de patiënt centraal. Onze vrijwilligers (externe vrijwilligers van de organisatie UVV) staan tijdens de spreekuren klaar met een kopje koffie of thee en voor een praatje met de patiënt.

Locaties

Instituut Verbeeten

Brugstraat 10
5042 SB  Tilburg

Verbeeten Breda

Hogeschoollaan 4
4818 CR  Breda

Verbeeten Den Bosch

Deutersestraat 2B
5223 GV  Den Bosch

Vacatures Instituut Verbeeten

Bekijk de 1 actuele vacatures van Instituut Verbeeten en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Instituut Verbeeten maak dan een vacature-alert aan.

Ziekenhuizen
Brugstraat 10
5042 SB
 Tilburg