Instituut Verbeeten logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Instituut Verbeeten levert al meer dan 65 jaar zorg op het gebied van:

Radiotherapie (bestraling van doorgaans kwaadaardige aandoeningen)

Nucleaire Geneeskunde (onderzoek en behandeling met behulp van radioactieve stoffen)

Wij zijn in 65 jaar uitgegroeid naar een hypermoderne instelling met 3 vestigingen in Tilburg, Breda en Den Bosch. Daarnaast houden onze radiotherapeut-oncologen spreekuur op andere locaties, zoals in Gorinchem en Uden. De pijlers van onze organisatie zijn echter onveranderd gebleven. We leveren hoogwaardige kwaliteit als het gaat om deskundigheid en zorg voor patiënten én hebben een optimale samenwerking met andere instellingen. We bieden zorg op maat, met aandacht voor wat de patiënt zelf belangrijk of nodig vindt.

Wij werken vanuit de overtuiging dat de patiënt centraal staat en recht heeft op zorg van hoogwaardige kwaliteit. De manier waarop met patiënten wordt omgegaan is de kracht van Instituut Verbeeten. In de benadering van en contacten met patiënten wordt door alle betrokkenen zoveel mogelijk persoonlijke aandacht nagestreefd.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Instituut Verbeeten

Verbeeten Breda

Verbeeten Den Bosch

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
het Instituut Verbeeten is kiezen voor een verantwoordelijk baan in een specialistisch ziekenhuis waar topklinische zorg wordt geleverd voor derde lijns gezondheidszorg.
In een rustige en patiënt vriendelijke omgeving worden specialistische behandelingen en onderzoek uitgevoerd. Het goed kunnen werken in teamverband is een voorwaarde om die kwaliteit van zorg te leveren waar het instituut voor staat.

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Op de afdeling radiotherapie en nucleaire geneeskunde worden stageplaatsen aangeboden voor studenten van de opleiding MBRT. Dit zijn zowel praktische als theoretische (afstudeerders) stageplaatsen. Verder biedt het instituut stageplaatsen aan bij de afdeling Klinische Fysica voor studenten van de Technische Universiteit en Technische Natuurkunde. Tevens bieden wij stageplaatsen voor de opleiding van dokterassistente.

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Binnen het Instituut Verbeeten staat de patiënt centraal. Onze vrijwilligers (externe vrijwilligers van de organisatie UVV) staan tijdens de spreekuren klaar met een kopje koffie of thee en voor een praatje met de patiënt.

Vacatures Instituut Verbeeten ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Instituut Verbeeten? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Instituut Verbeeten geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Instituut Verbeeten ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Instituut Verbeeten geen vrijwilliger vacatures open staan.