J&J Totale Zorg logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

In 2009 zijn wij J&J SPV Praktijk gestart. Wij vonden dat wij als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen binnen de veranderende zorg geen gepaste zorg konden geven tegen een eerlijke prijs.Wij zijn begonnen en al snel kwam de praktijkondersteuning huisarts geestelijke gezondheidszorg (poh-ggz) op ons pad. Dit naast verpleging en begeleiding bij mensen aan huis.

In eerste instantie hebben wij samen binnen de VOF J&J SPV Praktijk dit vorm gegeven. Echter er kwam meer vraag met name vanuit de huisartsenpraktijken voor praktijkondersteuning huisarts geestelijke gezondheidszorg. In 2013 zijn wij toen als organisatie van VOF naar BV veranderd. Een nieuwe naam: J&J Totale Zorg BV. Dit gaf ons de mogelijkheid collega’s in dienst te nemen onder de CAO GGZ. Tevens hebben wij een AGB code en kunnen zorg aan huis in natura gefinancierd krijgen. 

Inmiddels werken we met een team van 16 mensen zowel bij u thuis als binnen de huisartsenpraktijken en willen zorg leveren volgens onze visie: laagdrempelig, betaalbaar, toekomstbestendig en voor iedereen beschikbaar.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

J&J Totale Zorg

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bij J&J Totale Zorg zijn wij op zoek naar mensen die het verschil maken voor onze cliënten. Als er op enig gebied in het leven van een cliënt behoefte is aan verpleging, verzorging of begeleiding bieden wij hulp.

J&J Totale Zorg biedt naast verpleging, verzorging en begeleiding aan huis ook terminale thuiszorg.

Voor de ondersteuning in de huisartsenzorg zoeken wij geregeld Praktijkondersteuners Huisarts Geestelijke GezondheidsZorg (POHGGZ).

Als POH-GGZ ben je, binnen de huisartsenpraktijk, verantwoordelijk voor de ondersteuning, begeleiding van patiënten met psychische, psychosociale en psychiatrische problematiek en ondersteuning van en advisering aan de huisarts.

Met jouw deskundigheid, aandacht en doortastende aanpak kun je binnen J&J Totale Zorg het verschil maken. We zijn altijd op zoek naar gedreven professionals, als jij zo iemand bent, dan komen we graag met je in contact.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

J&J Totale Zorg biedt de mogelijkheid een opleiding tot zorgprofessional te volgen en stage te lopen. Heb jij interesse om bij ons je opleiding tot zorgprofessional te volgen? Of zoek je een stageplaats? Laat het ons weten!

Contactpersoon

Vacatures J&J Totale Zorg ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van J&J Totale Zorg? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft J&J Totale Zorg geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures J&J Totale Zorg ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft J&J Totale Zorg geen vrijwilliger vacatures open staan.