Jeroen Bosch Huisartsen logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

De huisartsen in de regio Den Bosch en omstreken hebben zich georganiseerd in één regionale huisartsenorganisaties (RHO), te weten Jeroen Bosch Huisartsen (deze organisatie ontstaat per 1/1/2023 uit een fusie tussen de zorggroepen Chronos en BeRoEmd). De organisatie is namens de aangesloten huisartsenpraktijken het aanspreekpunt voor de huisartsenzorg in de regio. We bundelen onze krachten op regionale thema’s, waaronder ook arbeidsmarktbeleid. Gezamenlijk bedienen we zo’n 64 huisartsenpraktijken die zorg leveren aan 275.000 patiënten in de regio.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Jeroen Bosch Huisartsen

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Binnen Jeroen Bosch Huisartsen heerst een informele sfeer. Een stemming waar de personeelsleden veel waarde aanhechten. Er is vertrouwen in elkaar en de betrokkenheid is hoog. Dit komt tot uiting in het feit dat medewerkers goed bereikbaar zijn en flexibel zijn in het uitvoeren van de uren. Naast dat iedereen erg gedreven is, wordt er ook veel waarde gehecht aan tijd voor elkaar. Een fijne, gezellige werksfeer vindt men belangrijk.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Als huisartsenorganisatie bieden wij graag ondersteuning bij de regionale arbeidsproblematiek. We willen de toegankelijkheid van de huisartsenzorg behouden en borgen in de regio. Binnen de organisatie is een stagecoördinator werkzaam die een bijdrage levert aan het meer bestendigen van het opleiden van doktersassistenten binnen de huisartsenpraktijk en ondersteunt de praktijken daarbij.

Contactpersoon

Vacatures Jeroen Bosch Huisartsen ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 7 actuele vacatures van Jeroen Bosch Huisartsen en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Jeroen Bosch Huisartsen? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Jeroen Bosch Huisartsen geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Jeroen Bosch Huisartsen ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Jeroen Bosch Huisartsen geen vrijwilliger vacatures open staan.