Jeroen Bosch Ziekenhuis

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een modern topklinisch ziekenhuis met 640 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Naast de hoofdlocatie in ’s-Hertogenbosch, hebben we ook locaties in Boxtel, Drunen, Rosmalen en Zaltbommel. Vrijwel alle medische specialisaties zijn vertegenwoordigd. Jaarlijks verzorgen we meer dan 500.000 polikliniekenbezoeken en ruim 60.000 ziekenhuisopnames.

Werken bij

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is altijd in beweging en we denken vanuit positieve gezondheid. Alles draait om mensen. Om patiënten. Maar zeker ook om medewerkers. Onze hoogwaardige zorg is te danken aan hun enorme inzet. Als werkgever doen we er dan ook alles aan om hen zo goed mogelijk te laten presteren. Door goede arbeidsvoorwaarden te scheppen, bijvoorbeeld, en door ruimte te bieden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast zorgen de leuke collega’s, de werksfeer en de goede balans tussen werk en privé ervoor dat onze medewerkers zich thuis voelen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Leren bij

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is één van de grootste opleidingsziekenhuizen van Nederland. Het ziekenhuis neemt onder andere deel aan opleidingen tot medisch specialist, medische vervolgopleidingen, nascholingen, co-assistentenopleiding, basisopleidingen tot verpleegkundige, andere paramedische opleidingen en specialistische vervolgopleidingen voor verpleegkundigen.

Vrijwilligers bij

In het Jeroen Bosch Ziekenhuis zijn zo’n 180 vrijwilligers van de Unie Van Vrijwilligers ’s-Hertogenbosch e/o actief. Bijvoorbeeld als gastvrouw/-heer bij de receptie, patiëntondersteuner op een verpleegafdeling (o.a. verzorgen bloemen), chauffeur van de shuttleservice of voor het rondbrengen van tijdschriften en andere lectuur in het ziekenhuis. 

Daarnaast zijn er vrijwilligers vanuit de Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis actief. Deze stichting bestaat uit vrijwilligers die sterk betrokken zijn bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis en iets willen betekenen voor bezoekers en patiënten. Ze bieden ondersteuning bij het gebruik van MijnJBZ, onderdeel van het digitaal patiëntendossier van het JBZ. Ook helpt een groep vrijwilligers bij ‘het Taalpunt’ voor laaggeletterde patiënten en bezoekers. 

vrienden@jbz.nlwww.vriendenjbz.nl

Je hulp is altijd welkom!

 

Locaties

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Henri Dunantstraat 1
5223 GZ  's-Hertogenbosch

Vacatures Jeroen Bosch Ziekenhuis

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Jeroen Bosch Ziekenhuis maak dan een vacature-alert aan.

Ziekenhuizen
Henri Dunantstraat 1
5223 GZ
 's-Hertogenbosch