JoKi-C

JoKi-C is een jeugdzorgorganisatie voor het jonge kind en het gezin. Joki-C heeft 4 locaties waar kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar behandeling krijgen op het MKD (multidisciplinair kinderdagbehandeling). In Roosendaal, Breda, Bergen op Zoom en Oosterhout. Naast dagbehandeling zijn er nog verschillende ambulante behandelvormen: IAG (intensieve ambulante gezinsbegeleiding), Ouder-kind behandeling individueel en groep op de locaties, kidcoaching op de school of peuterspeelzaal van het kind. Vaktherapie (spel-, dans-, en PMT) wordt ook op de verschillende locaties aangeboden door onze vaktherapeuten. Samenwerking met externe logopedie en fysiotherapeuten die behandeling bieden aan de kinderen op alle locaties. Ook werken we samen met de kinderartsen van het Bravis en Amphia Ziekenhuis. Onderwijs groep 1 en 2 vanuit Koraalgroep is geïntegreerd binnen het MKD. We werken met ca 100 JoKi-C professionals en bedienen ruim 400 cliënten.

Werken bij

Joki-C is een kleine organisatie met een platte organisatiestructuur. De lijntjes in de organisatie zijn kort. We verwachten van onze professionals dat zij samenwerken met de collega’s en netwerkpartners, dat zij flexibel zijn, betrokken zijn bij elkaar. Binnen JoKi-C werken we met feedbackgestuurd werken op allerlei vlakken, binnen teams, maar ook in het werk met onze cliënten. Dit maakt dat we open en transparant zijn en dat we kunnen leren van elkaar. Het werk is door de week, op kantoortijden van 8.00 tot 17.30 uur. IAG kan in de avond geboden worden, als dit aansluit bij de vraag van het gezin. Elke IAG-er heeft ongeveer 1 avond per week gereserveerd voor avondwerk. 

Contactpersoon

Afdeling HRM

Leren bij

JoKi-C heeft stageplaatsen voor derdejaars HBO Pedagogiek of SPH. Ook zijn er stageplaatsen voor gedragswetenschappers in opleiding.

Contactpersoon

Marjon Herder voor hbo-studenten en Tania Blaha voor uni-studenten

Vrijwilligers bij

Op dit moment zijn er nog geen vrijwilligers actief binnen onze organisatie.

Locaties

JoKi-C Bergen op Zoom

Guido Gezellelaan 18
4624 GM  Bergen op Zoom

JoKi-C Breda

Kangoeroestraat 5
4817 Ga  Breda

JoKi-C Oosterhout

Kevelaar 4
4907 KW  Oosterhout

JoKi-C Roosendaal

Albertdonk 10
4707 XZ  Roosendaal

Vacatures JoKi-C

Bekijk de 2 actuele vacatures van JoKi-C en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van JoKi-C maak dan een vacature-alert aan.

Jeugdzorg
Albertdonk 10
4707 XZ
 Roosendaal