JoKi-C logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

JoKi-C is een jeugdzorgorganisatie voor het jonge kind en het gezin. Joki-C heeft 3 locaties waar kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar behandeling krijgen op het MKD (multidisciplinair kinderdagbehandeling). In Roosendaal, Breda en Oosterhout. Naast dagbehandeling zijn er nog verschillende ambulante behandelvormen: IAG (intensieve ambulante gezinsbegeleiding), Ouder-kind behandeling individueel en groep op de locaties, kidcoaching op de school of peuterspeelzaal van het kind. Vaktherapie (spel-, dans-, en PMT) wordt ook op de verschillende locaties aangeboden door onze vaktherapeuten. Samenwerking met externe logopedie en fysiotherapeuten die behandeling bieden aan de kinderen op alle locaties. Ook werken we samen met de kinderartsen van het Bravis en Amphia Ziekenhuis. Onderwijs groep 1 en 2 vanuit Koraalgroep is geïntegreerd binnen het MKD. We werken met 65 JoKi-C professionals en bedienen ongeveer 200 cliënten.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

JoKi-C Roosendaal

JoKi-C Breda

JoKi-C Oosterhout

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Joki-C is een kleine organisatie met een platte organisatiestructuur. De lijntjes in de organisatie zijn kort. We verwachten van onze professionals dat zij samenwerken met de collega’s en netwerkpartners, dat zij flexibel zijn, betrokken zijn bij elkaar. Binnen JoKi-C werken we met feedbackgestuurd werken op allerlei vlakken, binnen teams, maar ook in het werk met onze cliënten. Dit maakt dat we open en transparant zijn en dat we kunnen leren van elkaar. Het werk is door de week, op kantoortijden van 8.00 tot 17.30 uur. IAG kan in de avond geboden worden, als dit aansluit bij de vraag van het gezin. Elke IAG-er heeft ongeveer 1 avond per week gereserveerd voor avondwerk. 

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

JoKi-C heeft stageplaatsen voor derdejaars HBO Pedagogiek of SPH. Ook zijn er stageplaatsen voor gedragswetenschappers in opleiding.

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Op dit moment zijn er nog geen vrijwilligers actief binnen onze organisatie.

Vacatures JoKi-C ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van JoKi-C? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft JoKi-C geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures JoKi-C ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft JoKi-C geen vrijwilliger vacatures open staan.