Joris Zorg

Joris Zorg is een professionele, energieke zorgorganisatie voor ouderen. We zijn actief in de Kempen en bieden woon/zorgondersteuning aan in de gemeente Oirschot, de gemeente Eersel en het dorp Hoogeloon. We helpen ouderen zo lang en zo prettig mogelijk thuis te wonen én zich thuis te voelen. En als dat niet meer kan? Dan bieden we verzorging en verpleging in een van onze vijf woonzorgcentra in de regio. 

Joris Zorg is een kleinschalige en ambitieuze zorgorganisatie. Medewerkers kennen elkaar. Je wordt gewaardeerd en je voelt je meer dan welkom bij ons. Samen zetten we de schouders eronder. We investeren continu in verbetering en vernieuwing. Communicatielijnen zijn kort en we zijn open naar elkaar toe. Heb jij bijvoorbeeld een goed idee? Dan kijken wij graag hoe we daarmee aan de slag kunnen. Weet je, werken bij Joris Zorg: dat is gewoon thuiskomen. 

 

Werken bij

De uitdagingen in de zorg zijn groot. Maar 'Jorissen' gaan deze onverschrokken en dapper aan. Hoe richten we het met elkaar zó in dat we onze cliënten de beste zorg kunnen bieden en tegelijkertijd onze medewerkers zoveel mogelijk ontlasten? Daarvoor zoeken we naar verbinding en samenwerking met iedereen die ons daarbij kan helpen. Investeren we in zorgtechnologie en een optimale digitale werkomgeving. Én doen we er alles aan onze medewerkers zodanig te faciliteren dat ze prettig en energiek hun werkzaamheden uit kunnen voeren. Want het gaat om jou en wat jij nodig hebt.

Leren bij

Wil je misschien in de zorg aan de slag? Wil je leren en werken combineren zodat je meteen salaris ontvangt (de Beroeps Begeleidende Leerweg – BBL)? Wil je switchen vanuit een heel ander beroep of een andere sector? Maar weet je niet wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact op met Edith, Lidy of Hermine van onze afdeling Opleidingen voor meer informatie. Dit kan via 0499-572124 of via hun mailadressen:

 

Locaties

D'n Bolle Akker

De Flinkert 24
5512 BC  Vessem

Groenendaal

Den Hofpad 1
5512 AC  Vessem

Joris Thuis

Sint Jorisstraat 1
5688 AS  Oirschot

Joris Zorg Algemeen

Sint Jorisstraat 1
5688 AS  Oirschot

Sint Joris

Sint Jorisstraat 1
5688 AS  Oirschot

Vestakker

Ganzeakkers 5
5091CR  Middelbeers

Zorgcoöperatie Hoogeloon

Hoofdstraat 47
5528 AH  Hoogeloon

Vacatures Joris Zorg

Bekijk de 18 actuele vacatures van Joris Zorg en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Joris Zorg maak dan een vacature-alert aan.

Thuiszorg
Verpleging en verzorging
Sint Jorisstraat 1
5688 AS
 Oirschot