Joris Zorg logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Joris Zorg heeft drie zorgcentra in Oirschot, Middelbeers en Vessem en een woonzorgboerderij in Vessem. Elke locatie heeft een eigen karakter en sfeer. Joris bestaat uit Joris Zorg, Joris Thuis, Joris Kookt, Joris Advies en Joris Welzijn. Als cliënt van Joris krijgt u zorg op maat, speciaal afgestemd op uw wensen.

Joris staat paraat vanaf het moment dat de oudere hulpbehoevend wordt. Hij zoekt in dialoog met de betrokkenen naar een passend zorgaanbod. Deze zorg beweegt voortdurend mee met een veranderende behoefte.

Joris gelooft in de kracht van deskundige medewerkers en vrijwilligers. Deze mensen voelen zich verbonden met de kernwaarden van Joris. Ze nemen initiatief om de zorg zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de hulpvraag van de cliënt.

Joris staat bekend als als een betrouwbare organisatie met betrokken medewerkers. Hij straalt gastvrijheid uit naar iedereen die met hem te maken heeft. Hij doet dit als zelfstandige organisatie voor met name de gemeenten Oirschot en Eersel. Joris voelt zich tevens verbonden met de gemeenschap en zijn nabije omgeving.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Joris Zorg

Zorgcoöperatie Hoogeloon

Vestakker

Sint Joris

Joris Thuis

D'n Bolle Akker

Groenendaal

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Werken binnen de zorg voor ouderen is uitdagend en boeiend. Maar dat alleen is niet altijd voldoende. Joris Zorg wil graag een werkgever zijn die jou als medewerker stimuleert, ondersteunt en verantwoordelijkheden geeft zodat je jezelf optimaal kunt inzetten voor de cliënt. Op die manier ben je gemotiveerd en enthousiast aan het werk. Dat is wat we bij Joris Zorg graag zien: enthousiaste mensen!

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Joris Zorg
Heb je belangstelling voor een beroep in de zorg, maar weet je niet wat voor jou het meest geschikt is? Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Joris Zorg? Neem dan contact op met onze afdeling personeelszaken.
 

Als je leren en werken wilt combineren (Beroepsbegeleidende Leerweg) dan kun je bij Joris Zorg solliciteren naar de functies: 

  • Leerling-verzorgende niveau 3
  • Leerling-helpende niveau 2

Als leerling heb je een leerarbeidsovereenkomst met Joris Zorg en werk je gemiddeld drie dagen per week op één van onze afdelingen. Daarnaast volg je één dag in de week onderwijs. Voor meer informatie neem contact op met onze praktijkopleider. 

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Een belangrijke plaats binnen Joris Zorg is weggelegd voor onze vrijwilligers. Zij zijn een onmisbare groep in onze organisatie. De vrijwilligers zijn voor onze cliënten een waardevolle aanvulling op de professionele zorg.

Contactpersoon

Vacatures Joris Zorg ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 11 actuele vacatures van Joris Zorg en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Joris Zorg? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Joris Zorg geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Joris Zorg ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Joris Zorg geen vrijwilliger vacatures open staan.