Wij vragen

Afdeling de Nachtegaal in Oirschot

Afdeling de Nachtegaal is een gesloten afdeling waar ouderen met dementie wonen. De afdeling bestaat uit vier huisjes met elk acht bewoners. Hier wonen de bewoners in een kleinschalige woonvorm samen ‘zo gewoon als kan’.

Spreekt dit je aan?

We zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om tussen 13.00u. en 16.00u. in één van de huisjes wat extra ondersteuning te bieden.

Denk hierbij aan het schenken van koffie en thee, samen een spelletje doen, iets lekkers bakken of gewoon even wat extra aandacht bieden aan de bewoners.

Blij met jouw hulp!

Heb je affiniteit met ouderen met dementie, ben je betrouwbaar en behulpzaam? Dan zijn onze mensen heel blij met jouw hulp!

Wij hebben voor jou

  • Een gezellige organisatie en goede begeleiding.
  • Dankbaar werk: je helpt een ander echt vooruit!
  • Gelegenheid om talenten in te zetten, ervaring op te doen.
  • Attentieregeling, verzekering en… vrijwilligersfeest.
  • Kerstbijeenkomst en attentie.

Hebben we een match?

Spreekt dit vrijwilligerswerk je aan of heb je vragen? Neem dan contact op met Monique Nouwens of Renske van der Pol. Bel naar 0499 572124 of stuur een mailtje naar: monique.nouwens@joriszorg.nl of Renske.van.der.Pol@joriszorg.nl

We hebben je hart nodig!

Heb je tijd over voor een ander, maar heb je andere suggesties? Als onze cliënten er blij van worden, is alles bespreekbaar! Twijfel niet langer en laat het ons weten!

Vorige Volgende