Kleinschalige woon/zorg-projecten

Woonzorgprojecten maakt gebruik van een uniek zorgconcept dat ontwikkeld werd onder de naam Eagle’s Nest. Vanuit deze rijke ervaring bieden wij unieke kleinschalige woonvormen voor verschillende groepen met een extra zorgbehoefte. Zo bieden we woonvormen voor volwassenen met een verstandelijke beperking  en voor mensen met een sociaal/emotionele beperking in het kader van de WMO.

Onze zorg is op maat doordat wij weten dat elk individu uniek is.

Wij laten ons in ons zorgplan niet beperken door de beperking. We zien zonder falen dat bewoners bij ons zich juist gezond ontwikkelen binnen hun beperking.

Dankzij onze werkwijze en woonvormen is zorg op maat nog mogelijk. We behandelen iedere bewoner vanuit de drie kernwaarden:

  • Onvoorwaardelijke liefde
  • Respect
  • Veiligheid

Hierdoor ontstaat er bij de bewoners een geborgenheid die een gezonde ontwikkeling mogelijk maakt!

Kwaliteit staat hierbij voorop.

Werken bij

Binnen onze organisatie wordt gekeken naar ieders individuele behoefte. Er wordt echt geluisterd en gekeken naar wat een medewerker wil. Daarnaast zijn er ook veel doorgroeimogelijkheden. Zodra iemand laat zien echt werkwillig is en goed functioneert kunnen we alle kanten op.

Contactpersoon

Marco van Turenhout

Leren bij

Binnen deze organisatie is ook veel leermogelijkheid. In het beginstadium wordt vooral meegelopen met een werknemer zodat alles goed opgenomen wordt en hiervan leert. Vervolgens mag er ook steeds meer zelf gedaan worden. Steeds meer werkzaamheden mogen opgenomen worden en kun je uiteindelijk bijna zelfstandig (alle) taken uitvoeren. Ook hierin zijn veel doorgroeimogelijkheden.

Contactpersoon

Marco van Turenhout

Vrijwilligers bij

Vrijwilligers kunnen mee helpen met eenvoudige werkzaamheden, zoals koffie en thee zetten op bijvoorbeeld de dagbesteding. Ze kunnen mee ondersteunen op dagbesteding en op de boerderij.

Contactpersoon

Marco van Turenhout

Locaties

Kleinschalige woon/zorg-projecten

Oordeelsestraat 58
5111 PL  Baarle-Nassau

Ons Boerderijke

Mathildalaan 1
4885 KD  Achtmaal

Ons Thuis 'De Boshoeve"

Pater Taksweg 3
4891 SV  Rijsbergen

Ons Thuis ‘De Heuvel’

Heuvelstraat 11
5101 TB  Dongen

Ons Thuis ‘De Houtgoor’

Houtgoorstraat 8
4861 RN  Chaam
Geestelijke Gezondheidszorg
Gehandicaptenzorg
Oordeelsestraat 58
5111 PL
 Baarle-Nassau