Wij vragen

www.woonzorgprojecten.nl

Ben jij een ervaren en enthousiaste woonbegeleider met visie op leren, werken, vrije tijd, dagbesteding en wonen voor mensen met een verstandelijke beperking, fysieke beperking, psychosociale en/of psychiatrische klachten zoals angststoornissen, autisme etc. Dan willen we graag met je in gesprek.

Kleinschalige woon/zorg projecten zoekt per direct een: Woonbegeleider/Activiteiten begeleider op vrijwillige basis
Wij zoeken vrijwilligers voor doordeweeks of in de weekenden beschikbaar zijn voor onze locaties in Rijsbergen, Dongen, Chaam en Achtmaal.

Als woonbegeleider/activiteitenbegeleider zorg je samen met je team voor de kwaliteit van zorg en voor een goede personele situatie binnen je team. De functie kenmerkt zich door het veelzijdige, innovatieve en flexibele karakter.Je geeft uitvoering aan de ambitie van de visiedragers om wonen mét leren, werken en vrije tijd voor bewoners, vorm en inhoud te geven.Je zorgt ervoor dat het doelgroepenbeleid verder wordt ontwikkeld en dat er een nauwe samenwerking tussen wonen en dagbesteding tot stand komt. Je bent proactief met betrekking tot het leggen van contacten en het opzoeken van de samenwerking met maatschappelijke organisaties, gemeenten en ouders/belangenbehartigers van onze bewoners.

Wie zijn wij?

Kleinschalige woon/zorg-projecten is een betrouwbare en klantvriendelijke zorg-en dienstverlener. De ondernemingsprincipes van de organisatie zijn: klantgericht vanuit de mens, integer, maatschappelijk betrokken. Wij richten ons vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid op het leveren van zorg- en dienstverlening aan bewoners in alle fasen van hun leven, in hun directe woon- en leefomgeving.

Onze zorg is op maat doordat wij weten dat elk individu uniek is.

Wij laten ons in ons zorgleefplan niet beperken door de beperking. We zien zonder falen dat bewoners bij ons zich juist gezond ontwikkelen binnen hun beperking.Dankzij onze werkwijze en woonvormen is zorg op maat nog mogelijk. We begeleiden iedere persoon vanuit de drie kernwaarden:

  • Onvoorwaardelijke liefde
  • Respect
  • Veiligheid
Vorige Volgende