KOH | Kwaliteit en Ontwikkeling Huisartsenzorg logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Goede zorg voor patiënten door deskundige professionals in de eerste lijn, dat is de ambitie van KOH. Dat doen wij door het organiseren van nascholingen en congressen voor huisartsen, doktersassistenten en andere zorgverleners in de huisartsenpraktijk. Met taakherschikking willen we de taken slim verdelen zodat de juiste zorgvraag op het juiste moment bij de juiste zorgverlener komt. In de palliatieve zorg brengen we zorgorganisaties en professionals uit Zuidoost-Brabant bij elkaar zodat ze samen nog betere zorg kunnen geven aan mensen in de laatste levensfase. Bij KOH werken 15 personen.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Gebouw Strijp-Z

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

KOH bruist. Wij zijn continu bezig om onze diensten te vernieuwen. Want de K van Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Met een klein team proberen we iedere dag weer interessante en actuele nascholingen te maken. Of beantwoorden we vragen over taakherschikking en palliatieve zorg. Betrokken, enthousiast en attent dat kenmerkt onze organisatie.

Contactpersoon

Vacatures KOH | Kwaliteit en Ontwikkeling Huisartsenzorg ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van KOH | Kwaliteit en Ontwikkeling Huisartsenzorg? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft KOH | Kwaliteit en Ontwikkeling Huisartsenzorg geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures KOH | Kwaliteit en Ontwikkeling Huisartsenzorg ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft KOH | Kwaliteit en Ontwikkeling Huisartsenzorg geen vrijwilliger vacatures open staan.