Wij vragen

Enthousiaste vrijwilligers gezocht voor diverse locaties van Kentalis

Kentalis is een landelijke organisatie voor mensen met een taalontwikkelingsstoornis en mensen die slechthorend, doof of doofblind zijn. Ook als zij meer beperkingen hebben, willen wij graag dat iedereen mee kan doen. Daarom bieden we onderzoek, zorg en onderwijs op maat, dicht bij huis en op locaties door heel Nederland. Ook werken we samen met zorg- en onderwijsprofessionals in het binnen- en buitenland.

Ben jij op zoek naar betekenisvol vrijwilligerswerk? Als vrijwilliger van zorgorganisatie Kentalis kun je veel betekenen voor mensen die bijvoorbeeld slechthorend, doof of doofblind zijn en een verstandelijke beperking hebben. Word bijvoorbeeld maatje van een cliënt en ga samen op pad of help bij allerlei activiteiten.

De meeste vrijwilligers van Kentalis doen regelmatig iets leuks met één cliënt die bij Kentalis in Sint-Michielsgestel woont (24-uurszorg). Dat kan van alles zijn: van maandelijks samen fietsen, wandelen of voetballen tot wekelijks winkelen of lunchen. Kentalis zoekt ook vrijwilligers die willen helpen bij klusjes of activiteiten. “We zijn erg blij met onze vrijwilligers. Elke dag zien wij cliënten opleven dankzij het bezoek en de hulp van vrijwilligers.”

Je opleidingsniveau is enigszins afhankelijk van de vacature, maar motivatie, betrouwbaarheid en inlevingsvermogen wegen voor ons zwaarder.

Deze vacature is verlopen