Beschrijving

Wist je dat je ook met o.a. een opleiding Sport & Bewegen/CIOS, docent dans/drama en creatieve therapie in de buitenschoolse opvang mag werken?

Wat kun je verwachten?
Tijdens de sollicitatiemiddag ga je in gesprek met de echte experts; onze bso-kinderen! Zij weten ten slotte als geen ander wat bij hen past. Daarna wordt het programma vervolgt met een rondleiding, je ontmoet een aantal van onze medewerkers en onze recruiters zijn er om al je vragen te beantwoorden. Kortom: dit mag je niet missen!

Voor wie?
Deze speeddates zijn bedoeld voor iedereen die beschikt over de juiste diploma’s om te mogen werken in de kinderopvang en interesse heeft in het werken binnen de bso in Eindhoven, Veldhoven en omgeving. Via deze link kan je checken of ook jouw diploma kwalificeert: www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma. Ervaring is niet per se noodzakelijk, wel de motivatie om jezelf verder te ontwikkelen. Ben je nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom!

Waar en wanneer?
Locatie: Korein MFA-Zuid; Pastoor Jansenplein 15 in Veldhoven.
Dag: woensdagmiddag 8 april.
Programma: 14.00 - 16.00 uur.

Wil je graag deelnemen aan de speeddates? Meld je dan vóór 5 april aan door een mailtje te sturen naar c.vandenhurk@wijzijnjong.nl. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Datum en tijd

  • 8 april 2020 van 14:00 - 16:00 uur (verlopen)

Deelnemers

  • maximaal 100