Korian Nederland logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Korian is Europees marktleider in de zorg en biedt ondersteunende diensten voor ouderen. We zijn actief onder 5 zorg labels (ca. 35 prachtige unieke zorglocaties door heel Nederland): Het Gouden Hart, Stepping Stones, Hestia Zorg, Dores Herstelzorg en Rosorum. Met de realisatie van diverse nieuwe projecten op korte termijn zal het aantal locaties en de omvang nog verder toenemen.

De missie van Korian is als volgt: “Korian is er om tijdelijke of langdurige zorg en ondersteuning te bieden voor mensen die vanwege hun leeftijd of gezondheid hulp nodig hebben”. Het daarbij creëren van de allerbeste leef- en sociale omstandigheden voor ouderen is sinds de oprichting het bestaansrecht van de groep. Met een toenemend aantal chronische en progressieve leeftijd gerelateerde ziekten, is het onze missie om afhankelijke of kwetsbare mensen te ondersteunen, met compassie en met het zoeken naar de zaken die voor hen mogelijk en belangrijk zijn.

We zijn een ondernemende zorgorganisatie die actief het verschil probeert te maken.Onze aanpak: In caring hands: Vanuit de basiswaarden verantwoordelijkheid, welwillendheid, transparantie en initiatief bieden we ouderen iedere dag de allerbeste zorg. Positief en op maat.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Korian Nederland

Villa Eikenbosch

Villa Gardiaan

Residence Marïendaal

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Vanuit de basiswaarden verantwoordelijkheid, welwillendheid, transparantie en initiatief bieden we ouderen iedere dag de allerbeste zorg. Positief en op maat. Onze missie ‘in caring hands’ dragen we uit volgens vijf principes:

  1. Positieve zorg
  2. Innovatie
  3. Hoogste kwaliteit
  4. Kleinschalig en dichtbij
  5. Unieke locaties

Contactpersoon

Vacatures Korian Nederland ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 12 actuele vacatures van Korian Nederland en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Korian Nederland? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Korian Nederland geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Korian Nederland ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Korian Nederland geen vrijwilliger vacatures open staan.