Labyrint Zorg & Werk

Labyrint Zorg & Werk gelooft dat cliënten met geestelijke gezondheidsproblematiek, op hun eigen wijze, in staat zijn deel te nemen aan de maatschappij.

Dit doen wij door iedere cliënt, met een geestelijke en/of een licht verstandelijke beperking,  kansen te bieden om te groeien in zijn of haar ontwikkeling. Met respect voor de eigenheid van mensen werkt Labyrint Zorg & Werk toe naar verbetering dan wel behoud van gezondheid en welzijn. Cliënten mogen rekenen op professionele medewerkers.  Vanuit oprechte betrokkenheid en in goede afstemming met de omgeving gaan zij, samen met de cliënt, aan de slag om de doelen van de cliënt vorm te geven.

Labyrint Zorg & Werk wil in Noord-Brabant het eigen gezicht zijn voor cliënten met (complexe) geestelijke en/of licht verstandelijke beperking/gezondheidsproblematiek. Wij richten ons op de begeleiding van de cliënt. Als cliënt behandeling of andere ondersteuning ontvangt of nodig heeft stemmen we de begeleiding met elkaar af.

Wij werken laagdrempelig en hanteren korte lijnen. Zo dragen wij eraan bij, vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid, dat de zorg voor iedereen snel beschikbaar en zorgvuldig is.

Werken bij

Onze medewerkers zijn gedreven mensen! Zij zijn ervaren, daadkrachtig, zelfstandig, goed opgeleid en zodanig flexibel dat de cliënt binnen de gemaakte afspraken (on- en offline) een beroep op ze kunnen doen.

Leren bij

We hebben soms stageplaatsen  voor  SPW4 en SPH specialisatie: GGZ problematiek

Locaties

Labyrint Zorg BV

Jan Tinbergenstraat 4h
5491 DC  Sint-Oedenrode

Vacatures Labyrint Zorg & Werk

Bekijk de 2 actuele vacatures van Labyrint Zorg & Werk en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Labyrint Zorg & Werk maak dan een vacature-alert aan.

Geestelijke Gezondheidszorg
Jan Tinbergenstraat 4 h
5491 DC
 Sint-Oedenrode