Labyrint Zorg & Werk logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Missie
Labyrint Zorg & Werk ondersteunt en begeleidt cliënten van alle leeftijdscategorieën in Noord Brabant met (complexe) geestelijke en/of LVB gezondheidsproblematiek. De begeleiding is er op gericht dat de cliënt (meer) in staat is om vanuit eigen regie en eigen verantwoordelijkheid een zinvolle invulling te geven aan zijn/haar leven. Dit doen wij door uit te gaan van de eigen kracht van de cliënt en in te steken op de zelfredzaamheid of het vergroten hiervan.

Visie
Labyrint Zorg & Werk heeft de ambitie om in de regio Noord Brabant het persoonlijke gezicht te blijven t.b.v. cliënten met (complexe) geestelijke en/of LVB gezondheidsproblematiek. Wij richten ons alleen op begeleiding en sluiten voor behandeling aan bij ketenpartners. Wij bieden deskundige en kwalitatieve ondersteuning conform professionele standaarden. Wij werken laagdrempelig en hanteren korte lijnen met als doel snel, efficiënt en kostenbesparende zorg te bieden.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Labyrint Zorg BV

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Onze medewerkers zijn gedreven mensen! Zij zijn ervaren, daadkrachtig, zelfstandig, goed opgeleid en zodanig flexibel dat de cliënt binnen de gemaakte afspraken (on- en offline) een beroep op ze kunnen doen.

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

We hebben soms stageplaatsen  voor  SPW4 en SPH specialisatie: GGZ problematiek

Vacatures Labyrint Zorg & Werk ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 1 actuele vacatures van Labyrint Zorg & Werk en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Labyrint Zorg & Werk? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Labyrint Zorg & Werk geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Labyrint Zorg & Werk ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Labyrint Zorg & Werk geen vrijwilliger vacatures open staan.