Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Missie
Labyrint Zorg & Werk Sint-Oedenrode ondersteunt en begeleidt cliënten van alle leeftijdscategorieën in Noordoost Brabant, Best en Oirschot met (complexe) geestelijke en/of LVB gezondheidsproblematiek. De begeleiding is er op gericht dat cliënt (meer) in staat is om vanuit eigen regie en eigen verantwoordelijkheid een zinvolle invulling te geven aan zijn leven. Dit doen wij door uit te gaan van de eigen kracht van de cliënt en in te steken op de zelfredzaamheid of het vergroten hiervan.

Visie
Labyrint Zorg & Werk heeft de ambitie om in de regio Noordoost Brabant, Best en Oirschot, het persoonlijke gezicht te blijven t.b.v. cliënten met (complexe) geestelijke en/of LVB gezondheidsproblematiek. Wij richten ons alleen op begeleiding en sluiten voor behandeling aan bij ketenpartners. Wij bieden deskundige en kwalitatieve ondersteuning conform professionele standaarden. Wij werken laagdrempelig en hanteren korte lijnen met als doel snel, efficiënt en kostenbesparende zorg te bieden.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Labyrint Zorg BV

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Labyrint Zorg beschikt over enthousiaste, gekwalificeerde medewerkers, welke overwegend HBO opgeleid zijn in hun vakgebied. Medewerkers van Labyrint Zorg worden voortdurend bijgeschoold en gecoached waardoor ze  kwaliteit zorg kunnen bieden, die een cliënt nodig heeft.

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

We hebben soms stageplaatsen  voor  SPW4 en SPH specialisatie: GGZ problematiek

|

Er zijn geen vacatures voor Labyrint Zorg & Werk.