Laverhof

Laverhof biedt zorg en ondersteuning aan mensen die een beroep op ons doen. Dat doen we respectvol en met aandacht, samen met hun familie en vrienden, als onderdeel van de lokale gemeenschap. We blijven zien wat er wél kan. Dat vraagt om specifieke kennis en vaardigheden die we bij Laverhof in huis hebben en blijven ontwikkelen, met al onze collega’s die we volop de ruimte bieden om te groeien. In hun vak en als mens. Zodat we elke dag de best mogelijke menswaardige zorg en ondersteuning bieden. Thuis of bij Laverhof, maar altijd dichtbij.

Leven zoals je dat zelf wilt. Op een fijne plek, dicht bij de mensen waarmee je graag samen bent. Het klinkt zo logisch. De meesten van ons zijn ook niet anders gewend. Naarmate we ouder worden, kan dat veranderen.

Bij Laverhof weten we hoe we ouderen en kwetsbare mensen ondersteunen om zo veel mogelijk zelfstandig vorm te geven aan hun leven. Ook als dat door ouderdom, ziekte of beperkingen niet meer vanzelf gaat. Dit doen we samen met hun familie, netwerk, vrijwilligers
en onze partners. We blijven zien wat er wél kan.

Dat vraagt om specifieke kennis en vaardigheden die we bij Laverhof in huis hebben en blijven ontwikkelen, met al onze collega’s die we volop de ruimte bieden om te groeien. In hun vak en als mens. Zodat we elke dag de best mogelijke menswaardige zorg en ondersteuning bieden. Thuis of bij Laverhof, maar altijd dichtbij.

Werken bij

Onze kernwaarden zijn richtingaanwijzers voor hoe we bij Laverhof ons werk doen. Voor de keuzes die we maken. En voor hoe we samenwerken met cliënten, familie, de gemeenschap en elkaar.

Bij Laverhof werken we waardeVOL:

Verbindend
We zijn verbinders. Binnen Laverhof, maar ook in de lokale gemeenschap. We brengen krachten en kwaliteiten bij elkaar. Op een uitnodigende manier. Bij ons voel je je op je gemak.

Open
We hebben oog voor elkaar. Vol vertrouwen spreken we elkaar aan en gaan we in gesprek. Eerlijk en duidelijk. Met aandacht voor ons eigen gedrag. We laten onszelf zien.

Lerend
We zijn slimme aanpakkers. We verruimen ons blikveld en gaan aan de slag met nieuwe ideeën en ontwikkelingen. We durven buiten kaders te denken, maken bewuste keuzes en doen actief mee. We leren van en met elkaar.

Leren bij

Samen leven, samen zorgen, samen leren

Binnen Laverhof besteden we veel tijd aan het opleiden van onze medewerkers. We zijn een erkende leerplaats met veel verschillende mogelijkheden op al onze locaties. Door onze intensieve samenwerking met regionale onderwijsinstellingen zijn de lijntjes kort. In combinatie met onze eigen begeleiders op de werkvloer is leren en werken een perfecte uitkomst. 

Opleidingen zijn er voor al onze medewerkers. We bieden opleidingen vanaf mbo niveau 1 tot aan hbo-opleidingen. Iedereen binnen de organisatie is bezig met leren en deskundiger te worden. Laverhof beschikt over een eigen Skillslab; een opleidingsplek met poppen, materiaal en bedden. Zo test jij jouw kennis in de praktijk. We vinden het belangrijk dat leerlingen weten waar ze terecht komen. We zorgen voor een warm welkom, een rondleiding en de mogelijkheid tot het draaien van een proefdag. 

Vrijwilligers bij

Wil jij een inspirerende, zinvolle en leuke uitdaging? Word dan vrijwilliger bij Laverhof. Of je nu veel of weinig tijd hebt er is altijd wat te doen dat bij jou past.

Als vrijwilliger lever je een waardevolle bijdrage aan het welzijn en welbevinden van bewoners van Laverhof. Jouw luisterend oor en persoonlijke aandacht betekenen veel voor hen. Het is een zinvolle vrijetijdsbesteding, die je veel voldoening kan geven.

Kom eens met ons praten om te zien wat er voor mogelijkheden zijn als vrijwilliger. Een uurtje in de week of een dagdeel in de week – alles is bespreekbaar. Je krijgt er waardering, voldoening en een grote glimlach voor terug. 

Locaties

Cunera/De Bongerd

Zijlstraat 1
5473 CJ  Heeswijk

Het Retraitehuis

Volkelseweg 30
5405 NA  Uden

Mgr. Bekkershuis

Deken Baekersstraat 83
5482 JD  Schijndel

Ondersteuning Thuis

Eerdsebaan 1A
5482 DA  Schijndel

St. Barbara

Eerdsebaan 1A
5482 DA  Schijndel

Vacatures Laverhof

Bekijk de 25 actuele vacatures van Laverhof en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Laverhof maak dan een vacature-alert aan.

Eerstelijns- en huisartsenzorg
Geestelijke Gezondheidszorg
Thuiszorg
Verpleging en verzorging
Welzijn
Eerdsebaan 1 A
5482 DA
 Schijndel