Ledenvereniging Thebe Extra logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Ledenvereniging Thebe Extra is een coöperatie die haar leden (zo’n 105.000 huishoudens in Midden- en West-Brabant) ondersteunt op het gebied van gezondheid, welzijn en wonen. Ons motto is “Beter zorgen voor jezelf en voor elkaar’’. Op het kantoor werken 18 collega’s, waaronder ledenconsulenten, adviseur kleinschalige buurtinitiatieven, communicatie-medewerkers en secretariaat. 

De ledenraad bestaat uit ca 40 personen uit de regio. De ledenraad is het hoogste orgaan; ze benoemt het bestuur (7 personen) en stelt nieuw beleid vast.

Lidmaatschap biedt vele voordelen. De leden kunnen gebruik maken van een divers aanbod aan diensten op het gebied van gezondheid, zorg en wonen. Er zijn cursussen, trainingen en tips op het gebied van bewegen, mobiliteit, hulp aan en in huis. Leden kunnen een financiële bijdrage krijgen voor buurtinitiatieven die erop gericht zijn dat mensen voor elkaar zorgen. Bijvoorbeeld voor koken voor de wijk, boodschappen doen voor buren of organiseren van muziekmiddagen voor verpleeghuisbewoners. Leden krijgen bovendien korting op producten van de thuiszorgwinkel. Een lidmaatschap kost €16,- per jaar per huishouden.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Ledenvereniging Thebe Extra

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Ledenvereniging Thebe Extra is een coöperatie: onze leden (zo’n 105.000 huishoudens in Midden- en West-Brabant), vertegenwoordigd door de ledenraad, bepalen het beleid en benoemt het bestuur. Het bestuur bestaat in zijn geheel uit vrijwilligers. Op kantoor werken 18 enthousiaste zelforganiserende medewerkers. We hebben een prachtig kantoor in Tilburg en zijn ook gefaciliteerd om thuis te werken. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in een arbeidsreglement, dat in grote lijnen de CAO-VVT volgt. Je krijgt een gratis lidmaatschap van Ledenvereniging Thebe Extra. Pensioenregeling bij pensioenfonds PGGM.

Contactpersoon

Vacatures Ledenvereniging Thebe Extra ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Ledenvereniging Thebe Extra? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Ledenvereniging Thebe Extra geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Ledenvereniging Thebe Extra ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Ledenvereniging Thebe Extra geen vrijwilliger vacatures open staan.