Leermakers Autismegroep logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Leermakers Autismegroep, voorheen Leermakers Zorggroep, begeleidt (jong) volwassenen en jeugdigen met een ASS. Wij zijn een kleinschalige en laagdrempelige zorgorganisatie waar persoonlijke begeleiding centraal staat. We bieden ambulante begeleiding en begeleiding binnen verschillende woonvormen aan, waarin cliënten onder andere leren om zelfstandig te wonen. Ook ondersteunen we cliënten bij het zoeken naar een passende baan of andere dagbesteding en bieden we job-coaching aan. Samen met ruim 60 collega's begeleiden we ongeveer 350 cliënten. Er wordt intensief samengewerkt met gemeenten, andere zorginstellingen, onderwijs, het UWV en woningbouwcorporaties om een optimaal hulpverleningsaanbod te bieden, dat aansluit bij de zorgvraag en de sociale omgeving.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Leermakers Autismegroep

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Leermakers Autismegroep staat voor een informele en ‘no nonsense’ bedrijfscultuur. We werken samen met een hecht, gemotiveerd, ervaren en enthousiast team en streven naar korte lijntjes tussen collega's onderling, maar ook tussen begeleiders en cliënten. 

Als nieuwe collega volg je bij indiensttreding een interne opleiding rondom het onderwerp autisme. Daarnaast is er veel ruimte voor coaching, scholing en individuele ontwikkeling. Als ambulant begeleider plan en beheer je zelf je agenda. Als woonbegeleider werk je op (verschillende) woonlocaties in afwisselende diensten.

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Ook vrijwilligers zijn van grote waarde voor Leermakers Autismegroep. Zowel ‘ervaringsdeskundigen’ (mensen met een ASS) als mensen zonder ASS, die bijvoorbeeld graag met praktische zaken mee willen helpen op een woongroep zijn welkom.

Contactpersoon

Vacatures Leermakers Autismegroep ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 4 actuele vacatures van Leermakers Autismegroep en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Leermakers Autismegroep? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Leermakers Autismegroep geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Leermakers Autismegroep ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Leermakers Autismegroep geen vrijwilliger vacatures open staan.