Leermakers Zorggroep logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Leermakers Zorggroep begeleidt (jong) volwassenen en jeugdigen met een ASS. Wij zijn een kleinschalige en laagdrempelige zorginstelling waar persoonlijke begeleiding centraal staat. Wij bieden ambulante begeleiding en hebben momenteel 5 woningen waarin cliënten begeleiding van ons ontvangen. Er werken 30 personen bij Leermakers Zorggroep en er zijn 150 cliënten in zorg. Samen met gemeenten, zorginstellingen, onderwijs, het UWV en woningbouwcorporaties bieden wij een optimaal hulpverleningsaanbod aan dat aansluit bij de zorgvraag en de sociale omgeving.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Leermakers Zorggroep

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

De Leermakers Zorggroep staat voor een informele ‘no nonsense’ bedrijfscultuur, een hecht, gemotiveerd, ervaren en enthousiast team en korte lijntjes. Zowel tussen begeleiders onderling als tussen begeleiders en cliënten.

Als nieuwe collega volg je bij indiensttreding de 3-daagse opleiding van de Autisme Centraal Methodiek. Daarnaast is er veel ruimte voor coaching, scholing en individuele ontwikkeling op het gebied van autisme. Als ambulant begeleider plan en beheer je zelf je agenda. Als woonbegeleider werk je op (verschillende) woonlocaties afwisselende diensten (altijd tussen 08:00 en 21:00).

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Ook vrijwilligers zijn van grote waarde voor Leermakers Zorggroep. Zowel ‘ervaringsdeskundigen’ (mensen met een ASS) als mensen zonder ASS, die bijvoorbeeld graag met praktische zaken mee willen helpen op een woongroep zijn welkom.

Contactpersoon

Vacatures Leermakers Zorggroep ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Leermakers Zorggroep? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Leermakers Zorggroep geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Leermakers Zorggroep ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Leermakers Zorggroep geen vrijwilliger vacatures open staan.