Libra R&A logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Libra Revalidatie & Audiologie biedt specialistische diagnostiek, behandeling en begeleiding aan volwassenen, kinderen en jongeren met een lichamelijke, cognitieve en/of auditieve beperking. Voor specialistische revalidatie kunt u terecht in Weert, Eindhoven en Tilburg. Voor problemen op het gebied van gehoor, spraak en taal kunt u zich wenden tot onze audiologische centra in Eindhoven, Tilburg, Breda en Uden.

Samen met de klant en zijn omgeving dragen we vanuit onze deskundigheid bij aan het bereiken van een optimale kwaliteit van leven. Doelstelling van de behandeling en de zorg is dat de klant zo volwaardig mogelijk kan deelnemen aan de samenleving en zo zelfstandig mogelijk kan leven.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Libra R&A

Audiologisch Centrum Breda

Revalidatie Eindhoven, locatie Blixembosch

Audiologisch Centrum Eindhoven

Audiologisch Centrum Tilburg

Revalidatie Tilburg, locatie Leijpark

't Kwetternest Uden

Audiologisch Centrum Uden

Revalidatie Weert

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Professionals
Onze medewerkers bepalen in hoge mate het succes van Libra Revalidatie & Audiologie. Zij maken het verschil en werken in een professionele organisatie waarbij hun persoonlijke doelstellingen hand in hand gaan met die van Libra R&A. De toegevoegde waarde die wij klanten bieden, ligt in de kwaliteit van de behandelmethodieken die wij ontwikkelen.

Ontwikkeling & ontplooiing
Daarom kiezen wij voor een bedrijfscultuur en managementstijl die dit tot zijn recht laat komen. We houden zoveel mogelijk rekening met ieders individuele situatie. Dit versterkt de betrokkenheid bij Libra R&A, verlaagt het verzuim en voorkomt vroegtijdige uitstroom. Iedereen moet zich op zijn of haar manier optimaal kunnen ontplooien. Belangrijk daarbij is dat iedereen weet waar hij of zij voor staat en naartoe wil groeien en dit durft te uiten.

Zingeving & zelfmanagement
Om deze doelstellingen gestalte te geven bieden wij medewerkers een werkomgeving die hierop aansluit. Zingeving en zelfmanagement staan voorop en dat gaat hand in hand met ruimte bieden en regelzucht beperken. We willen aantrekkingskracht uitoefenen op toekomstige medewerkers en onze huidige medewerkers binden: Dat is waar wij voor gaan!

Contactpersoon

Vacatures Libra R&A ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 11 actuele vacatures van Libra R&A en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Libra R&A? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Libra R&A geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Libra R&A ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Libra R&A geen vrijwilliger vacatures open staan.