Lunavi Kraamzorg

Bij Dé Provinciale Kraamzorg | Lunavi Kraamzorg bieden we hoogwaardige begeleiding bij de bevalling en kraamzorg in Midden- en West-Brabant en Zeeland. Trots op de kwalitatieve zorg die we leveren, verzorgen onze 350 toegewijde kraamverzorgenden jaarlijks 6800 kraambedden. Wat ons onderscheidt is niet alleen de zorg van topkwaliteit, maar ook het sterke teamgevoel. We zijn een hechte gemeenschap die écht samenwerkt en altijd klaarstaat voor elkaar. Bovendien staat werkgeluk bij ons hoog in het vaandel! We werken met kleinschalige teams, bieden ruimte voor ontwikkeling en begeleiden op maat.

Werken bij

Leren bij

Bij Dé Provinciale Kraamzorg | Lunavi Kraamzorg krijg je de kans om zelfs zonder vooropleiding aan de slag te gaan. Je volgt een door de branche erkende in-company opleiding van ongeveer 15 maanden in samenwerking met De Geboortezorg Academie. Tijdens je opleiding werk je onder begeleiding van ervaren professionals en breng je de theorie direct in de praktijk. Als je een zorgachtergrond hebt, is er een verkort opleidingstraject mogelijk (6-9 maanden). Dit is afhankelijk van de toelatingsvoorwaarden van De Geboortezorg Academie (toelatingstoets Anatomie – Fysiologie), hierover gaan we graag met jou persoonlijk in gesprek.

Locaties

fam Kraamhotel

Hilvarenbeekseweg 60
5022 GC  Tilburg

Lunavi Kraamzorg

Prof. Cobbenhagenlaan 45
5037 DB  Tilburg

Vacatures Lunavi Kraamzorg

Bekijk de 2 actuele vacatures van Lunavi Kraamzorg en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Lunavi Kraamzorg maak dan een vacature-alert aan.

Overige werkvelden
Professor Cobbenhagenlaan 45
5037 DB
 Tilburg