Lunet logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Lunet ondersteunt mensen met een beperking. Ruim 2.800 cliënten van alle leeftijden rekenen op ons voor wonen en werk, dagbesteding en vrije tijd, voor 24/7 intensieve zorg of beperkte, incidentele ondersteuning. Dagelijks staan 2.500 professionals en 1.000 vrijwilligers voor hen klaar, op bijna 100 locaties of in de eigen of ouderlijke woning in regio Zuidoost-Brabant.

Onze visie
We doen al meer dan honderd jaar waar we sterk in zijn: mensen ondersteunen die onze hulp nodig hebben. We ondersteunen mensen professioneel, van harte, met bezieling en respect. Hun wensen, behoeften en keuzes bepalen ons werk. Dicht bij huis en in de wijk bieden en ontwikkelen we wonen, dagbesteding en zorg, in allerlei vormen en op kleine schaal. Op onze woonparken bieden we ruimte voor specialistische zorg.

We vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen in de maatschappij. Ons doel is dan ook mensen met een (verstandelijke) beperking professioneel te ondersteunen, zodat ze hun eigen kracht weten te (her)vinden en versterken.
Dat doen we door onze ervaren en deskundige professionals in te zetten, die we op hun beurt weer ondersteunen met slimme technologie. Denk aan huisautomatisering (domotica) en innovatieve informatie- en communicatietechnologie (ICT).

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Lunet

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je bij ons aan de slag als collega, flexwerker, leerling, student, stagiair of vrijwilliger? Dan vind je op onze website www.lunet.nl alle informatie over ons als werkgever en opleider.

Wie zoeken wij?
Eigen kracht, aandacht en respect voor elkaar en initiatiefrijk: dat zijn de kernwaarden die ons werk bepalen. Die eigenschappen zoeken we dus ook in collega's. Ons werk is vooral luisteren naar wat individuele cliënten willen, samen kijken naar mogelijkheden en zoeken naar kansen. Daar zijn we al meer dan honderd jaar sterk in. Het blijft elke dag weer een uitdaging om onze ervaring, deskundigheid en gedrevenheid te benutten voor nog betere zorg en ondersteuning. Jouw actieve inbreng en inzet zijn daarvoor onmisbaar.

Wat krijg je ervoor terug?
Volop mogelijkheden om te leren, je te ontwikkelen en te groeien, om anderen én jezelf te ontmoeten. Variatie ook, want geen dag is hetzelfde!

Vacatures
De actuele vacatures bij Lunet zorg vind je op deze website en op onze eigen website www.lunet.nl.

Flexbureau
Lunet zorg heeft een eigen Flexbureau dat veranderingen in de personele bezetting opvangt. Werk je voor het Flexbureau, dan krijg je een afroepovereenkomst. Je werkt dus de uren die jij wilt, op dagen en tijden die jou het beste uitkomen.

Vakantiewerk
In de zomerperiode, dus van juni tot en met september, hebben we regelmatig mogelijkheden voor vakantiewerk, afhankelijk van de vragen van de verschillende locaties. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als Assistent Begeleider binnen wonen en/of dagbesteding. Om bij ons vakantiewerk te kunnen doen, ben je minstens 17 jaar en zit je in het (voor)laatste jaar van een gerichte beroepsopleiding op kwalificatieniveau 3, 4 of 5.

Soms hebben we in de zomerperiode ook mogelijkheden in de schoonmaak. Daarvoor is geen gerichte opleiding vereist; wel moet je minimaal 16 jaar zijn. Je kunt solliciteren door je motivatie en CV te mailen naar flex@lunetzorg.nl.

Voor meer informatie over werken bij via het Flexbureau en over vakantiewerk kun je terecht bij ons Flexbureau dat het flexibel werken coördineert. 

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Je kunt bij ons op allerlei manieren leren: samen met je collega's op de werkvloer, via een multidisciplinair overleg, in themabijeenkomsten, via commissiewerk, door middel van stages (BOL) of als leerling bij ons in dienst treden (BBL/voltijd). Ook hebben we samen met Summa College het initiatief voor leerafdelingen genomen.  

Ben je nog niet klaar met je opleiding of wil je juist beginnen? We hebben volop mogelijkheden! We vinden leerlingen en stagiairs belangrijk voor onze organisatie, omdat hun inbreng vernieuwend is en hun kijk fris.

BBL-opleidingen
Je kunt bij ons een opleiding volgen via de beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Je hebt dan de functie van leerling en een leerarbeidsovereenkomst voor de duur van je opleiding. Ook zijn er mogelijkheden voor doorstroom en versnelde trajecten. We hebben elk jaar plaats voor een bepaald aantal leerlingen; je vindt de vacatures voor de BBL-trajecten vanaf februari op deze site en op onze website www.lunet.nl. De opleidingen starten altijd in augustus. Voor meer informatie kun je mailen naar bbl@lunet.nl.

Stages
Binnen wonen, vrijetijdsbesteding en dagbesteding, maar ook bij de ondersteunende diensten hebben we allerlei stagemogelijkheden op mbo en hbo niveau. Ook bieden we maatschappelijke stages en beroepsorienterende stages. Op onze website www.lunet.nl lees je er meer over. Voor meer informatie kun je mailen naar stages@lunet.nl

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Vrijwilligers zijn voor ons een welkome en zeer gewaardeerde aanvulling op onze professionele ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking. Als vrijwilliger draag je belangrijk bij aan het verbeteren van de leefkwaliteit van cliënten. Dit kan zowel individueel met een cliënt als in groepen, of bij activiteiten. Je geeft emotionele en praktische steun, helpt bij het uitbreiden van hun sociale netwerk en betrekt hen in de maatschappij. De mogelijkheden voor vrijwilligers zijn bijzonder uitgebreid: van bezoekvriend of vrijetijdmaatje tot reisgezel, woonvrijwilliger tot ondersteuning in de horecagroep. Op onze website https://lunet.nl/werken-bij lees je er meer over.

Meer informatie en aanmelden
Wil je meer weten en heb je zin en tijd om als vrijwilliger bij Lunet zorg aan de slag te gaan? Neem dan contact op met de vrijwilligerscoördinator via 088 5515610 of vrijwilligerswerk@lunet.nl. De coördinator nodigt je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin bespreken we de mogelijkheden, jouw voorkeur en interesses.

Contactpersoon

Vacatures Lunet ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bekijk de 93 actuele vacatures van Lunet en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Lunet? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Lunet geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Lunet ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Lunet geen vrijwilliger vacatures open staan.