MAKS (Specialistische hulpverlening thuis geestelijke gezondheidszorg)

MAKS biedt ambulante, specialistische begeleiding en behandeling aan kinderen, jongeren en volwassenen met psychische en/of psychiatrische problematiek. Wij geloven dat je in de eigen leefomgeving de beste resultaten bereikt en daarom bezoeken wij onze cliënten thuis of daar waar zij zich thuis voelen.

De directe omgeving van de cliënt wordt bij de hulpverlening betrokken. Wanneer eerder een hulpverleningstraject heeft plaatsgevonden dan nemen we deze ervaring(en) mee. Onze cliënten gaan zelf aan de slag om inzicht te krijgen in zichzelf, oplossingen te bedenken en uit te proberen. Het doel is dat zij zoveel mogelijk zelf hun leven kunnen vormgeven en mee kunnen doen in de samenleving.

Werken bij

Expertise én creativiteit
MAKS’ers combineren specialistische kennis met menselijkheid, creativiteit en lef. We hebben kennis van psychiatrie en de geestelijke gezondheid. We zijn menselijk, creatief en we hebben lef.  Daarmee bedoelen we dat we mensen zien voor wie ze zijn. We maken oprecht verbinding en kijken naar wat iemand doet, kan en leert. We komen dichtbij, letterlijk en figuurlijk. Deze combinatie van onze vakkennis, menselijkheid, lef en creativiteit zorgt dat mensen verder komen. Dat is onze natuur en dat is wat ons als professionals binnen MAKS bindt. Dat maakt een medewerker van MAKS een MAKS’er.

Professionals
Bij MAKS werken begeleiders (ambulant, zelfstandig wonen, behandelsetting en ondersteunend) met een opleiding in bijvoorbeeld verpleegkunde, SPH, social work, pedagogiek en vergelijkbare scholing. Zij hebben ervaring in de psychiatrie en ambulante hulpverlening en zijn SKJ- of BIG-geregistreerd. De behandelaren bij MAKS zijn de klinisch psycholoog, GZ-psycholoog, psychiater, en orthopedagoog. De professionals die de begeleiders en behandelaren ondersteunen zijn de, kwaliteitsadviseurs, leidinggevenden en de medewerkers in de administratieve en staffuncties.

Werkgebied
MAKS’ers werken veelal ambulant in heel Noord-Brabant en Rivierenland. Verspreid over ons werkgebied hebben we kantoren als uitvalsbasis voor de begeleiders. We bieden begeleiding en behandeling bij de Chapeau Woonkringen in Tiel en Tilburg. Het hoofdkantoor (staf en ondersteunende diensten) is in Tilburg.

Wat wij bieden
Als je bij ons wilt werken, moet je expertise kunnen combineren met menselijkheid en creativiteit. Lef om jezelf te zijn en jezelf te laten zien, blijkt hierin belangrijk. Samen met jou investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit doen we door opleiding en training om je deskundigheid en vaardigheden op peil te houden. En ook bieden wij intervisie en supervisie. Wij evalueren en reflecteren op ons functioneren. We zijn een open, informele organisatie. Met oog voor elkaar en aandacht voor cliënten. We werken aan goede toegankelijke hulp aan onze cliënten en een veilige en leuke werkplek. MAKS streeft naar goed, passend en op diverse manieren waarderen. Voor het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden volgen we de cao GGZ.

Contactpersoon

Duco Fennema en Janna de Neef - Vesters

Locaties

MAKS Hoofdkantoor

Zuiderkruisweg 3
5015 TB  Tilburg

MAKS Team Breda Oost(erhout) - Zorgcampus Breda

Erasmusweg 34
4834 AA  Breda

MAKS Team Den Bosch-Rivierenland

Het Wielsem 10
5231 BW  's-Hertogenbosch

MAKS Team Midden Zuid Oost

Zuiderkruisweg 3
5015 TB  Tilburg

MAKS Team Oost Zuid - Dé Plek Eindhoven

Noord Brabantlaan 303
5657 GB  Eindhoven

MAKS Team Oss

Schadewijkstraat 6a
5348 BC  Oss

MAKS Team Tilburg Midden Noordwest

Zuiderkruisweg 3
5015 TB  Tilburg

MAKS Team Tilburg Midden Zuid West

Zuiderkruisweg 3
5015 TB  Tilburg

MAKS Team Waalwijk Heusden

Bloemenoordplein 3
5143 TB  Waalwijk

MAKS Team West Brabant

Bredaseweg 185
4872 LA  Etten-Leur

Woonkring Tilburg

Goirkestraat 17-04
5046 GC  Tilburg
Geestelijke Gezondheidszorg
Jeugdzorg
Zuiderkruisweg 3
5015 TB
 Tilburg