Máxima MC

Máxima MC is een topklinisch ziekenhuis in de Brainportregio en heeft twee locaties: hartje Eindhoven en op de grens van Veldhoven en Eindhoven. Onze (zorg)professionals dragen dagelijks bij aan het gezonder maken én houden van mensen. De patiënt en zijn familie spelen hierin de hoofdrol.

Topklinische zorg gaat in Máxima MC hand in hand met herkenbaarheid en hartelijkheid. Door onderzoek, opleiding en innovatie brengen we onze zorg op een steeds hoger niveau. We bundelen onze krachten rondom de zorg voor patiënten op het gebied van geboortezorg, de behandeling van kanker en revalidatie voor chronisch zieken.

MMC is lid van mProve, een innovatief netwerk van zeven ambitieuze ziekenhuizen, die dagelijks samenwerken aan merkbaar betere zorg.

Werken bij

Je kiest voor Máxima MC omdat

  • Bij ons de gezondheid van onze patiënten in goede handen is. Om ons werk optimaal te kunnen doen, zorgen we goed voor onszelf en voor elkaar.
  • Onze 3400 medewerkers iedere dag werken aan de beste zorg. We innoveren en ontwikkelen. We bedenken nieuwe technieken en organiseren de zorg slim.
  • We als topklinisch opleidingsziekenhuis veel opleidingsmogelijkheden bieden.
  • Wij een mooi arbeidsvoorwaardenpakket kennen.
  • Je via onze uitgebreide meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (MKA) regeling met belastingvoordeel een fiets, een tablet, telefoon of je sportabonnement kunt aanschaffen.
  • We diverse workshops aanbieden voor onze medewerkers op gebied van gezondheid en vitaliteit zoals mindfulness en stoelmassages.
  • Wij het beste van twee werelden bieden: ruimte voor ontwikkeling, innovatie en wetenschap binnen een vertrouwde, transparante en laagdrempelige omgeving.

 

Locaties

Máxima MC

De Run 4600
5504 DB  Veldhoven

Máxima MC

Ds Theodor Fliednerstraat 1
5631 BM  Eindhoven
Webclip afbeelding

Vacatures Máxima MC

Bekijk de 41 actuele vacatures van Máxima MC en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Máxima MC maak dan een vacature-alert aan.

Ziekenhuizen
De Run 4600
5504 DB
 Veldhoven