Medicinfo B.V. logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Altijd de zekerheid dat de beste professionele zorgbegeleiding dichtbij is? Daar zorgt Medicinfo voor. Oprechte aandacht en betrokkenheid met oog voor detail. Het doel? Organisaties helpen om hun klanten zelf meer grip te geven op hun gezondheid.

Het team van ervaren medisch verpleegkundigen en specialisten is intensief getraind om mensen op afstand te helpen met behulp van de nieuwste communicatiemiddelen. Per app, mail en telefoon behandelen zij alle gezondheidsvragen en geven zij mensen concreet advies.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Medicinfo B.V.

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Bij Medicinfo zorgen we ervoor dat mensen zoveel mogelijk grip houden op hun eigen gezondheid. Zorg jij ervoor dat Medicinfo grip houdt op haar dienstverlening?

Medicinfo biedt persoonlijke begeleiding aan iedereen met vragen over de gezondheid van henzelf of hun naasten. Wij ondersteunen mensen gedurende het gehele zorgtraject én daarbuiten: van het zoeken naar informatie bij de eerste klacht tot aan het optimaal leven met een chronische aandoening. Altijd vanuit een persoonlijke benadering. Met als doel mensen inzicht en ondersteuning te geven om zelf meer regie te krijgen over hun gezondheid.

Contactpersoon

Vacatures Medicinfo B.V. ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Medicinfo B.V.? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft Medicinfo B.V. geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures Medicinfo B.V. ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft Medicinfo B.V. geen vrijwilliger vacatures open staan.