Medicinfo B.V.

Altijd de zekerheid dat de beste professionele zorgbegeleiding dichtbij is? Daar zorgt Medicinfo voor. Oprechte aandacht en betrokkenheid met oog voor detail. Het doel? Organisaties helpen om hun klanten zelf meer grip te geven op hun gezondheid.

Het team van ervaren medisch verpleegkundigen en specialisten is intensief getraind om mensen op afstand te helpen met behulp van de nieuwste communicatiemiddelen. Per app, mail en telefoon behandelen zij alle gezondheidsvragen en geven zij mensen concreet advies.

Werken bij

Bij Medicinfo zorgen we ervoor dat mensen zoveel mogelijk grip houden op hun eigen gezondheid. Zorg jij ervoor dat Medicinfo grip houdt op haar dienstverlening?

Medicinfo biedt persoonlijke begeleiding aan iedereen met vragen over de gezondheid van henzelf of hun naasten. Wij ondersteunen mensen gedurende het gehele zorgtraject én daarbuiten: van het zoeken naar informatie bij de eerste klacht tot aan het optimaal leven met een chronische aandoening. Altijd vanuit een persoonlijke benadering. Met als doel mensen inzicht en ondersteuning te geven om zelf meer regie te krijgen over hun gezondheid.

Locaties

Medicinfo B.V.

Dr. Anton Philipsweg 31
5026 RK  Tilburg
Dr. Anton Philipsweg 31
5026 RK
 Tilburg