MEE Plus logo

Over de organisatie

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

MEE ondersteunt mensen met een (vermoeden van een) beperking, bijvoorbeeld een lichamelijke, verstandelijke beperking, chronische ziekte of een vorm van autisme.

MEE Plus bestaat uit vijf regio’s met zes kantoren: MEE Alblasserwaard/Vijfheerenlanden (Gorinchem), MEE Brabant Noord (Oosterhout), MEE Drechtsteden (Dordrecht), MEE Midden-Holland (Gouda) en MEE Zuid-Hollandse Eilanden (Spijkenisse). De ondersteunende diensten en staf zitten in Dordrecht.

Daarnaast maakt Mantelzorg- en vrijwilligersondersteuning deel uit van de MEE Plus.

MEE Plus is onderdeel van MEEVivenz. We zijn primair gericht op het duurzaam vergroten van de zelfredzaamheid en participatie van kwetsbare burgers. Wij zijn innovatief en richten ons op het activeren en benutten van de krachten in ons integrale netwerk ten dienste van de kwetsbare burger. 

MEEVivenz stelt de eigen kracht van kwetsbare burgers, wijken en buurten centraal. Wij richten ons vooral op dienstverlening op het gebied van leren, werken, wonen, opvoeding en ontwikkeling, arbeid, mantelzorg en vrijwillige inzet. De waarden maatschappelijke verantwoordelijkheid, ondernemerschap en eigen kracht zijn uitgangspunten voor al ons handelen.

Als een van de grootste werkgevers binnen het Sociaal Domein biedt MEEVivenz een enorme diversiteit aan werk.

Locaties

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

MEE Plus

Werken bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

We geven veel aandacht aan groei en ontwikkeling en vinden dit erg belangrijk bij de medewerkers. Er is sprake van een vertrouwenscultuur, waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt om je eigen agenda flexibel in te delen. We verwachten op basis van vertrouwen met elkaar om te gaan.

Contactpersoon

Leren bij

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Er zijn stageplekken binnen de organisatie, maar afhankelijk van welk team en welke locatie kunnen wij aangeven of dit BBL, BOL of vanuit HBO is. We werken voornamelijk met HBO 3- en HBO 4-jaren.

Contactpersoon

Vrijwilligerswerk

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

We hebben de afdeling ‘Mantelzorg en Vrijwilligersondersteuning.

Vacatures MEE Plus ({{numVacatures}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van MEE Plus? en maak een vacature alert aan.

{{loc.title}}
Op dit moment heeft MEE Plus geen vacatures open staan.

Vrijwilliger vacatures MEE Plus ({{numVrijwilligers}})

keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
{{loc.title}}

Op dit moment heeft MEE Plus geen vrijwilliger vacatures open staan.